Haberler

Kızlarının İsmini Voleybol Şenliğinde Yaşatıyorlar

Kuşadası'nda 2010 yılında evlerinin ikinci katındaki pencereden annesine seslenmek isterken düşerek hayatını kaybeden 12 yaşındaki İrem İlayda Şentürklü, vefatının 2.yılında adına düzenlenen voleybol şenliği ile anıldı.birinci yılında anne Feride...

Kuşadası'nda 2010 yılında evlerinin ikinci katındaki pencereden annesine seslenmek isterken düşerek hayatını kaybeden 12 yaşındaki İrem İlayda Şentürklü, vefatının 2.yılında adına düzenlenen voleybol şenliği ile anıldı.

Vefatının

birinci yılında anne Feride Şentürklü ve baba Çetin Şentürklü'nün kızları adına düzenlediği İrem İlayda Şentürklü Voleybol Şenliğinin ikincisi de bu yıl gerçekleştirildi. Kuşadası Halk Plajında iki gün boyunca süren şenliğe ilçede bulunan 13 okuldan ve İrem İlayda Şentürklü'nün voleybol oynadığı Kuşadası Gençlikspor'dan arkadaşları katıldı. İki gün boyunca süren şenlikte gençler oynan maçlarda kıyasıya mücadele ederek arkadaşları minik İlayda'yı unutmadıklarını gösterdiler.

Gençler maçlara anne Feride Şentürklü ve baba Çetin Şentürklü'nün kızları İlayda anısına bastırdıkları ve üzerinde İlayda Şentürklü'nün resminin bulunduğu tişortlerle sahaya çıktılar. Şenlikte anne Feride Şentürklü de gençlerle beraber voleybol maçı yaptı. Etkinliğin son gününde anne Feride Şentürklü ve baba Çetin Şentürklü etkinliğe katılan tüm okullara ve öğrencilere madalya ve kupa verildi.

Şentürklü çifti, kızlarını kaybettiklerini ancak kızlarının adını düzenledikleri şenlik ile unutturmamak ve onun adını yaşatmak istediklerini vurgulayarak bu şenlikte emeği geçen herkese teşekkür ettiler. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuşadası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title