Haberler

Kızları İçin Biraradalar!

Bruce Wılls Eski Eşi Demi Moore ve Onun Yeni Eşi Ashton Kutcher ile Tatile Çıktı, Kızları Çok Mutlu Oldu.

BRUCE WILLS ESKİ EŞİ DEMİ MOORE VE ONUN YENİ EŞİ ASHTON KUTCHER İLE TATİLE ÇIKTI, KIZLARI ÇOK MUTLU OLDU.

Aktör Bruce Willis, eski karısı Demi Moore ve kocası Ashton Kutcher geçtiğimiz haftalarda birlikte çıktıkları tatille tüm dikkatleri üzerlerine çekmişlerdi. Willis'in son filmi 'Zor Ölüm 4'ün tamamlanmasını kutlamak için aktörün Karayipler'deki Turks ve Caicos Adası'ndaki evinde bir araya gelen üçlü; birlikte tekne gezisine ve balık tutmaya çıkmış, bu hallerini de Vanity Fair'in yetenekli fotoğrafçısı Annie Leibovitz görüntülemişti.

2005 yılında evlendiği oyuncu Ashton Kutcher ile büyük bir aşk yaşayan Moore için mutlu olduğunu söyleyen Willis, Vanity Fair dergisine yaptığı açıklamada, 'İnsanların bunu anlaması çok zor ama Demi ve ben çocuklarımızı beraber yetiştiriyoruz. O çocuklarımın annesi, Ashton da üvey babaları... Ben Demi'yi seviyorum, o da beni seviyor' diyerek tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Üçlünün bu mutlu halinden en çok Willis ve Moore'un kızları Rumer, Scout ve Tallulah memnuniyet duyuyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title