Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ'un Atatürk Paylaşımı Takipçilerini Kızdırdı

Güncelleme:

10 Kasım'dan üç gün sonra Atatürk fotoğrafı paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ, hayranlarının gazabına uğradı.

10 Kasım'da sosyal medyadan paylaşımda bulunmayan Kıvanç Tatlıtuğ, üç gün sonra Atatürk'ün fotoğrafını yayınlayınca, eleştirildi.

"HATIRLAMANIN ZAMANI YOK"

'Hadi Be Oğlum' filminin çekimleri için Kaş'ta olan oyuncu gelen tepkilere, "Hatırlamanın zamanı yok. Rahat olun canlar" diyerek karşılık verdi.

TAKİPÇİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Tatlıtuğ'a takipçilerinden, "Atatürk sadece özel günlerde anılacak bir isim değil" ve "Aniden milliyetçilik duygusu" gibi yorumlar geldi.

İşte o paylaşım:

İşte o yorumlar:




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Kemal Atatürk Kıvanç Tatlıtuğ Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

ayla sanduğ:

anladınmı rumuzlu arkadaş tabiki benim adım küçük harfle yazılabilir büyük ve hakim olan belli çünkü benim egom yok ALLAH A şükür

1
0
yanıtYanıtla
AYLA SANDUĞ:

anladınmı rumuzlu arkadaş sen büyük ve küçük harfemi takıldın açıklayayım o zaman ben sadece ve sadece ALLAH IN adını büyük harfle yazarım ama atatürkü sevmiyorum anlamına gelmez bu şekilde hakaretvari konuştuğunuz vakit siz atatürk ün sevilmesine değil antipati duyulmasına sebep olursunuz ancak başka birşey değil saldırmayın insanların düşüncesine sende özgürsün bende

1
0
yanıtYanıtla
peynirci:

parti kur oy verelim aylaaa:D

1
0
yanıtYanıtla
Superman:

Yorumlar tekrar açılmış, süper

1
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

özgürlük, hürriyet zor kavramlardır. sevende özgür, sevmeyende. Atatürk''e saygı duyan, sevende özgür, nefret edende. insanların özgür iradesine saygı dahada zordur. ben atatürk''ü sevip saymayana zerre kadar kızmam. Ona Atatürk gerçeğini anlatmamış, yanlış anlatmış olana ya da atatürkçüyüm deyip türk düşmanlığı yapanlara kızarım. Atatürk nefreti bir günde ortaya çıkmadı bir günde de gitmez. Eğitim Eğitim Eğitim. . .

0
0
yanıtYanıtla
corbaci:

aylaa hanim beni fena yaptiniz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title