Haberler

Yolda Gördüğü Kirpiyi Ezmemeye Çalışan Sürücü Dereye Uçtu: 2 Yaralı

Güncelleme:

Kastamonu'da yolda gördüğü kirpiyi ezmemek için direksiyonu kıran sürücü, 50 metre yüksekten dereye yuvarlandı. Kazada sürücü ve 11 yaşındaki oğlu ağır yaralandı.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yoldaki kirpiye çarpmamaya çalışan sürücünün kontrolünden çıkan otomobil dereye uçtu. Kazada 2 kişi ağır yaralandı.

50 METREDEN AŞAĞI UÇTU

Edinilen bilgilere göre, Kastamonu istikametinden Tosya ilçe merkezine seyir halinde olan Hüseyin E. idaresindeki plakası tespit edilemeyen otomobil, sürücünün yoldaki kirpiyi ezmemek için direksiyonu kırması sonucu kontrolden çıkarak yaklaşık 50 metre yüksekten dereye uçtu.

SÜRÜCÜ VE OĞLU AĞIR YARALANDI

Kazada sürücü Hüseyin E. ile 11 yaşında oğlu İsmail E. ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Tosya Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kastamonu Tosya 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (13)

BİLMİŞ:

Allah acil şifalar versin. . . Baba ve oğlu umarım tez vakitte sağlam bir şekilde ayağa kalkabilir ve eskisinden sağlam olurlar inşallah. . . Daha birkaç dk önce okudum insana çarpıp kaçan kahpelerin olduğu dünya''dayız. . . Böyle yürekler zor yetişir. . . Her neyse, o Kirpi''nin de bulunup, hakkında soruşturma açılması lazım. . . Yola çıkıp öyle laylaylom gidemez. . . Eğitim şart. . .

8
0
yanıtYanıtla
ARDAHAN:

SAĞLAM SÜRÜCÜ BU KAZAYI YAPMAZ TERCİHİNİ KİPİNİN ÖLMESİ YÖNÜNDE KULLANACAKTI ALLAH RAHMET ETSİN YAZIK OLMUŞ

0
8
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

İşte bu ''İNSAN''evladı ne güzel insanlık örneği gösterdi, ama kendisi ve oğlu yaralandı. Olsun o insanlık örneğini gösterdi ya önemli olan odur. Kendisine ve sevgili''OĞLUNA''geçmiş olsun dileklerimi sunar Yüce Yaratan dan ''ACİL''şifalar dilerim. Yüce Yaratandan dileğim o dur ki tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Yüce Yaratan yar ve yardımcıları yolları açık bahtları''AK''mutlulukları ve ve sağlıkları ''SÜREKLİ''olsun

7
0
yanıtYanıtla
Boksör Ferhat:

Helal olsun ,Allah uzun ömür ve zenginlik versin size . Bu ülkede sizin gibi insanlar az ,takdir ettim . Adam namazında niyazında sokaktaki kediye bir tas vermekten aciz bu mu şimdi cennete gidecek , Allah bunları nereye koyacağını bilir. Bazı dinsel reklam yapan kişiler için söylüyorum herkes üzerine alınmasın.

6
0
yanıtYanıtla
Yusuf:

Helal olsun böyle insanlarda var yaralılara ALLAH şifalar versin

6
0
yanıtYanıtla
acil şifalar:

Allah tahsilatını artırsın. çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. her babayiğit bunu yapamaz. can candır

6
0
yanıtYanıtla
gi:

ölen için tahsilatını affetsin denir sen ne içiyosun

yanıt0
yanıt0
isimsiz:

doğrusu tahsirat tır yani borç tahsilat alacaktır. . .

yanıt0
yanıt0
Tarkan:

Allahtan acil sifalar diliyorum bu babaya ve ogluna insallah kalici bir saglik sorunlari olmaz allah insallah bu aileye güc ve sabir verir gercekten cana can diyen insanlar cok nadir ve onun icin cok degerli saygi duyuyorum bu insanlardan benzer olay benim de basima gelmisti arabamin önüne bir tavsan cikmisti bende direksiyonu kirmistim sansliydim ucurum yoktu ve yavas gidiyordum araba agaca carpisti ama yine de mersedes oldugu halde önü tamamen gitti

6
0
yanıtYanıtla
Paşalıya cevap:

Dogrusu Allah taksiratını affetsin. Ölmüş insanlara denir Allah günahlarını bagislasin anlaminda. Baba ogul agir yaralilar cok sukur olen olmamis. Bu durumda acil sifalar dilemek en guzelidir.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title