Haberler

Kırıkkale'de Trafik Kazası: 1 Ölü

Kırıkkale'de Tır'ın Çarptığı Şahıs Hayatını Kaybetti.

Kırıkkale'de TIR'ın çarptığı şahıs hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesine bağlı Ambardere köyünde yaşayan Gazi Şahin (61) ile eşi Satı Şahin (57) Ankara'da yaşayan çocuklarını görmek için Kırıkkale'deki tren istasyonuna gitmek için yola çıktı. Millet Caddesi'nde bulunan istasyon kavşağında yolun karşı tarafına geçmek isteyen 7 çocuk annesi Satı Şahin, bu sırada Halil İbrahim G. yönetimindeki 71 DF 267 plakalı TIR'ın altında kalarak hayatını kaybetti. Gözlerinin önünde eşini kaybeden Gazi Şahin'i çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Yaşadığı olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Gazi Şahin, "Ne olup bittiğini anlayamadım. Sulakyurt'tan geldik, çocuklarımızı görmek için tren ile Ankara'ya gidecektik. TIR'ın altında kalan 38 yıllık eşimi kaybettim. Ben şimdi çocuklarıma ne diyeceğim?" diye konuştu.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Satı Şahin'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. TIR sürücüsü Halil İbrahim G. ise gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(SY-BÖ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title