Haberler

Kırıkkale: Bülent Ecevit'in Vefatı

Demokratik Sol Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, Eski Başbakan Bülent Ecevit'in Ölümü Üzerine İl Binasında "Bülent Ecevit Köşesi" Kurdu.

Demokratik Sol Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, eski Başbakan Bülent Ecevit'in ölümü üzerine il binasında "Bülent Ecevit Köşesi" kurdu.

DSP İl Başkanı Günseli Çelikbaş, "Bülent Ecevit, ulusal değerlerinden ödün vermeyen biriydi. Çok büyük değeri olan bir siyasetçimizi kaybettik. Bu duyguları cümlelere dökemiyorum. Acımız çok büyük. 172 günlük mücadele sonunda aramıza tekrar döner diye bekledik. GATA'da şuursuz yatması bile bize manevi bir destekti. Onun ışığını onun ilkelerini elimizden geldiğince yaşatacağız. Ondan aldığımız feyizle yolumuza devam edeceğiz. Ulusumuz, milletimiz dürüst bir siyasetçiyi kaybetti. Ulusumuzun, Türkiye'nin başı sağolsun" dedi.

DSP il Başkanı Çelikbaş Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı'ndan Ankara'ya kalkacak otobüslerle Bülent Ecevit'in cenaze törenine katılacaklarını da sözlerine ekledi.

İl binası koridoruna kurulan Bülent Ecevit Köşesi anı defterinin 3 gün içinde dolduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title