Haberler

Kilis: Kilis'te İlk ve Orta Dereci Okullar 2 Gün Süreyle Tatil Edildi

Kilis'te, İlköğretim Okulu'nda Ortaya Çıkan Sarılık Hastalığı Şüphesiyle İlgili Olarak Kentteki İlk ve Orta Dereceli Okullar 2 Gün Süreyle Tatil Edildi.

Kilis'te, İlköğretim Okulu'nda ortaya çıkan sarılık hastalığı şüphesiyle ilgili olarak kentteki ilk ve orta dereceli okullar 2 gün süreyle tatil edildi.

Kilis'te Gazi İlköğretim Okulu'nda başlayan 50'ye yakın öğrencinin sarılık şüphesi ile Kilis Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmasından, bugün alınan anı bir kararla yarın ve cuma günü Kilis'teki ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Yetkililer, tedbir amaçlı böyle bir karar alındığını, endişe edilecek bir durumun olmadığını belirtti. Belediye hoparlöründen anons edilerek, yarın ve cuma gününün ilk ve orta dereceli okullarda tatil edildiği açıklandı. Yarın saat 10.00'da Kilis Valisi Nevzat Turhan, konu ile ilgili olarak basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title