Haberler

Kepez Teknolojisini Yeniledi

Kepez Belediyesi, Belde Halkına Daha Hızlı Hizmet Verebilmek ve Yatırımlarını Geniş Kitlelere Tanıtmak Amacıyla İnternet Sayfasını Yeniledi. Kepezliler, Yeni İnternet Adresinde Yer Alan "1 Projem Var" Uygulamasıyla Beldenin Sorunlarının Çözümüne Katkı Sağlayacak.

Kepez Belediyesi, belde halkına daha hızlı hizmet verebilmek ve yatırımlarını geniş kitlelere tanıtmak amacıyla internet sayfasını yeniledi. Kepezliler, yeni internet adresinde yer alan “1 Projem Var” uygulamasıyla beldenin sorunlarının çözümüne katkı sağlayacak.

Beldeye fiziki alanda çağdaş bir kimlik kazandıran Kepez Belediyesi, ihtiyacı karşılayamayan internet sayfasını yeniledi. Belde halkına hızlı hizmet verebilmek ve yatırımların tanıtımının geniş kitlelere ulaştırması amacıyla www.kepez-bld.gov.tr adresinin içeriği zenginleştirdi. Akdeniz bölgesinin en modern hizmet binasına sahip olan Kepez Belediyesi, hızlı ve çağdaş hizmet anlayışı ile teknolojiyi de yakından takip ediyor. Kepez Belediyesi, geniş kitlelere ulaşma araçlarından biri olan interneti, belde halkına hızlı hizmet verebilmek ve yatırımlarını anlatmak için en iyi şekilde kullanıyor. Bu amaçla www.kepez-bld.gov.tr ihtiyacı karşılayamaması sebebiyle yenilendi. Şimdi Kepez Belediyesi, içeriği zenginleştirilen internet sayfasıyla, hem yatırımlarını geniş kitlelere ulaştıracak, hem de belde halkına belediye işlemlerinde yardımcı olacak.

Değişiklerle içerik olarak zenginleşen internet sayfasında birçok yenilik yer alıyor. Şimdi dünyanın her yerinden Kepez Belediyesi’nin haberleri, fotoğrafın yanı sıra görüntülü olarak da takip edilebiliyor. Yine internet sayfasında iki ayda bir yayınlanan belediyenin çalışmalarının tanıtıldığı “Kepez Bülten” de elektronik ortamda okunabiliyor. Duyuruların ve ihalelerin yer alacağı internet sayfasında, “Kepez Harita” hizmeti de yer bulunuyor. Kepez Harita ile beldedeki mahallelerde aradığınız veya gitmek istediğiniz yeri rahatlıkla bulabileceksiniz.

“www.kepez-bld.gov.tr” sayfasında, Kepez Belediye yönetiminin, birim müdürlerinin, meclis üyelerinin, mahalle muhtarlarının fotoğraflı tanıtıcı bilgileri de yer alıyor. İnternet adresinde, belediye işlemleriyle ilgili dilekçe örnekleri, hangi belgelerin gerektiği bilgisi de gösteriliyor. Yenilen internet sayfasında en çok “ 1 Projem Var” uygulaması dikkat çekiyor. Halkla birlikte yönetim anlayışını benimseyen Kepez Belediyesi, bu projeyle, beldenin sorunlarının çözümüne belde halkını da ortak ediyor. Kepezliler, beldedeki problemlerin çözümüyle ilgili hazırladıkları projeleri, internet adresi üzerinden Kepez Belediyesi’ne gönderecek.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, sadece, fiziki, kültürel ve sosyal alanda değil, teknolojide de beldeye değişimi yaşattıklarını söyledi. Çağdaş hizmet ilkesiyle, ihtiyacı karşılamayan internet sayfalarını yenilediklerini vurgulayan Başkan Öner, içeriği zenginleşen internet adresiyle, hizmetlerini geniş kitlelere ulaştıracaklarını, hem de belde halkının belediye işlemlerini kolaylaştıracaklarını ifade etti.

Öner, Kepez’de yaşanan değişimi, yenilikleri, yatırımları yenilenen internet sayfasıyla dünyaya tanıtacaklarını söyledi

(SÇ-SÇ-Y)

22.09.2007 15:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title