Haberler

Kepez 2017'de 100 Bin Süs Bitkisi Üretti

Kepez Belediyesi, ilçenin park, cadde ve yollarını güzelleştirmek için 2017 yılında 100 bin süs bitkisi üretti.

Kepez Belediyesi, ilçenin park, cadde ve yollarını güzelleştirmek için 2017 yılında 100 bin süs bitkisi üretti.

Kepez Belediyesi, ilçenin park, cadde ve yollarını güzelleştirmek için 2017 yılında 100 bin süs bitkisi üretimi gerçekleştirdi. Kepez Belediyesi süs bitki üretimini kendisi sağlayıp, peyzaj maliyetini de en aza indiriyor. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yetiştirilen süs bitkileri ilçenin çeşitli noktalarını rengarenk süslüyor.

Belediye seralarında yetişiyor

Tamamı belediye seralarında yetiştirilen birbirinden özel çiçekler ve süs bitkileri Kepez'e ayrı bir imaj katıyor. 2017 yılında ilçenin peyzaj çalışmalarında kullanılmak üzere yaklaşık 100 bin süs bitkisi üretilerek park, bahçe ve kavşaklara ekildi. Sokak Benjamini, Gül, Yasemin, Akşam Sefası, Begonvil, Kurtbağrı, Biberiye, Sarmaşık, Taflan, Ruellia, Lavanta, Hanımeli, Oya, Kauçuk, Maviş, Japon Gülü, Çin Gülü, Shefflera, İç Mekan Benjamin, Kaya Sarmaşığı gibi çalı ve ağaç grubu park bitkileri olmak üzere 100 bin bitki Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün seralarında yetiştirilerek, Kepez'i süsledi.

Bitki heykelleri göz kamaştırıyor

Kepez Belediyesi seralarında üretilen süs bitkileri, özellikle Dokuma Park, Kepez Kent Ormanı ve Seyir Terası gibi şehrin cazibe noktalarında tam bir görsel şölen oluşturuyor. Seralarda özel olarak tohumlandırılıp yetiştirilen bitkilerden yapılan bitki heykelleri ise göz dolduruyor. Dokumapark ve Anadolu Oyuncak Müzesi'nin bahçelerini süsleyen bitki heykelleri, Kepez Belediyesi ekiplerince özenle hazırlanıyor ve bakımları yapılıyor. Kepez Belediyesi, kendi süs bitkisini ve çiçeklerini yetiştirerek, hem ekonomiye katkı sağlıyor, hem de ilçeyi binlerce çiçekle donatarak, Antalyalıları doğanın eşsiz güzelliği ile buluşturuyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kepez Belediyesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title