Haberler

Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi!

Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi Bu Akşam, Yılların Eskitemediği Bir Çifti, Eda -Metin Özülkü'yü Ağarladı. Eda -Metin Özülkü Çifti Söylediği Şarkıların Yanında 20 Yıllık Birlikteliklerinden Kalan Anıları Paylaşarak Programa Renk Kattı. Ünlülerin Nefes ve Yaşam Koçu Olan Nevşah Fidan da Hayata Nasıl Pozitif Bakılabileceğinin Sırlarını İzleyicilerle Paylaştı...

KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ BU AKŞAM, YILLARIN ESKİTEMEDİĞİ BİR ÇİFTİ, EDA-METİN ÖZÜLKÜ'YÜ AĞARLADI. EDA-METİN ÖZÜLKÜ ÇİFTİ SÖYLEDİĞİ ŞARKILARIN YANINDA 20 YILLIK BİRLİKTELİKLERİNDEN KALAN ANILARI PAYLAŞARAK PROGRAMA RENK KATTI. ÜNLÜLERİN NEFES VE YAŞAM KOÇU OLAN NEVŞAH FİDAN DA HAYATA NASIL POZİTİF BAKILABİLECEĞİNİN SIRLARINI İZLEYİCİLERLE PAYLAŞTI...

Eda-Metin Özülkü, paylaştıkları hayatta nasıl 20 yıl geçirdiklerinin sırlarını anlattı. Kenan Erçetingöz ünlü çifte sürpriz yaparak, eski bir klip görüntülerini izletti. Özellikle Metin Özülkü'nün oldukça değiştiği gözlerden kaçmadı.

Eda-Metin Özülkü çifti güzel sesleriyle dillere destan olmuş şarkılarını ard arda söyledi ve izleyenlere nostaljik anlar yaşattı.

Ünlülerin nefes ve yaşam koçu olan Nevşah Fidan, 2009 yılında yeni bir hayat kurmak isteyenlere öneriler sundu. Nevşah Fidan bunun yanında nefes alıp verme teknikleriyle ilgili bilgi verdi.

Programın ilerleyen dakikalarında Eda-Metin Özülkü'nün çocukları Volkan ve Baran Özülkü, canlı yayında sürpriz bir telefon bağlantısı yaptı. Çocuklarının sesini duyunca epeyce şaşıran Eda-Metin çifti, çocuklarıyla sohbet ettiler.

Metin Özülkü, şarkılarının özel olduğunu fakat hiç bir zaman çocuklarından daha özel olmadığını vurguladı. Eda Özülkü de eşinin bu sözüne katıldı. Ayrıca Kenan Erçetingöz, Eda Özülkü'ye 'Metin hiç seni kıskandı mı?' diye sordu. Eda Özülkü, Metin Özülkü'nün kendisini hiç kıskanmadığını, çünkü kıskandıracak bir davranışta bulunmadığını söyledi.

Ünlülerin nefes koçluğunu yapıp ünlüleri stresli hayatından uzaklaştırmasıyla bilinen Nevşah Fidan, kendi geçmişini anlattı. Hayatında istemediği herşeyi geride bıraktığını belirten Fidan, yepyeni bir hayata heşeyi sıfırlayıp, kötü alışkanlıklarını bırakıp, eşini ve işini bırakıp başladığını ve bunu da sadece kendi isteğiyle olduğunu açıkladı...

Eda-Metin Özülkü çifti 'Seninle olmak var ya' şarkısını canlı canlı seslendirdi...

Metin Özülkü Demet Akalın'ın son albümünü özensiz bulduğunu söyledi. Demet'in büyük bir patlama yaptığını ve kendi kulvarında çok başarılı olduğunu ama sonradan albümlerinin sözlerinde bir düşüş olduğunu belirtti. Serdar Ortaç içinse önceden yaptığı bir açıklamayı hatırlatarak, 'Serdar için başarılı olmaz bu çocuk!' demiştim ama yaptığı işlerle beni yanılttı. Aslında böyle yanılmalar hoşuma gidiyor.' dedi. Yıldız Tilbe için de 'Yıldız'ı çok seviyorum. Şahsına münasır biri. Ama birlikte çalışırken böyle birden bir elektriklenme ve gerilme oluyor ve korkuyorum!' dedi. Zaman zaman eşi Eda Özülkü'nün de kendisini korkuttuğunu söyleyen yılların ustası Metin Özülkü, 'Tartışmalarda kendi sorusuna kendisi cevap veriyor ama verdiği cevap benim söylemek istediklerim olmuyor genelde. Durum böyle olunca birden sinirleniyor yine. Eşim de beni zaman zaman korkutuyor!' dedi.

Eda-Metin Özülkü çifti bir canlı performans daha sergiledi ve program sona erdi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title