Haberler

Keçiören'de 12. Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı

Keçiören Belediyesi, 12. Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı’nda oluşturduğu stantla tanıtım ve bilgilendirme faaliyetinde bulundu.

Keçiören Belediyesi, 12. Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı'nda oluşturduğu stantla tanıtım ve bilgilendirme faaliyetinde bulundu. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Bu fuarda hizmet ettiğimiz süre boyunca ortaya koyduğumuz faaliyetleri Ankaralılara tanıtma imkanı bulduk" dedi.

Keçiören Belediyesi, 12. Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı'nda oluşturduğu stantla tanıtım ve bilgilendirme faaliyetinde bulundu. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarda Keçiören Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ziyaretçiler tarafından beğeniyle karşılandı.

Keçiören'in çehresini değiştiren yeşil alanların, çocuk oyun parklarının, mahalle konaklarının, müzelerin, gençlik merkezlerinin, aqua parkların, KEDEM ve KEÇMEK gibi yılın 12 ayı faaliyet sürdüren ücretsiz eğitim merkezlerinin, geri dönüşüm ve el sanatları atölyesinin, kent ormanlarının tanıtımı yapılarak vatandaş bilgilendirildi. Ödüllü proje Gümüşdere Ihlamur Vadisi'nin büyük ilgi gördüğü fuarda el broşürleri, tanıtım kitapçıkları ve LED ekranda döndürülen tanıtım filmleri Keçiören'i merak edenler için kolaylık sağladı. Doğal dokuyu koruyarak ilçenin çehresini güzelleştirmeyi hedefleyen belediyecilik anlayışıyla hizmet eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak sosyal, kültürel ve eğitsel yatırımların yanı sıra bu yatırımların modern şehir anlayışına uygunluğunu her mecrada tanıtmak gerektiğini ifade etti. Yerel yönetimlerin yalnızca alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile çevre düzenlemeden ibaret olmadığını kaydeden Başkan Ak, "Keçiören'e yaklaşık 10 yıldır hizmet ediyoruz. Sokakta vatandaşlarımızla hasbihal ederken onlardan aldığım geri bildirim büyük bir aile fotoğrafını ortaya koyuyor. İhtiyaç sahiplerine verilen sosyal desteklerden tutun da gençlerimizin ve yaşlılarımızın hoşça vakit geçireceği alanları tesis etmiş olmak beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu fuarda da hizmet ettiğimiz süre boyunca ortaya koyduğumuz faaliyetleri Ankaralılara tanıtma imkanı bulduk" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ak Keçiören AKM Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title