Haberler

Keban'dan Kısa Kısa

Elazığ'ın Keban ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı.

Elazığ'ın Keban ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı.

Keban Kurs ve Talebelere Yardım Derneği tarafından Kallar Mahallesi'ndeki iş merkezinde düzenlenen kermesin açılışını İlçe Belediye Başkanı Fethiye Atlı yaptı.

Duaların ardından açılışı gerçekleştirilen kermeste el işi ürünler satışa sunuldu.

Keban Kurs ve Talebelere Yardım Derneği Başkanı Ali Fıza Yavuz, kermesin 30 Nisan tarihine kadar açık kalacağını belirterek, hayırsever vatandaşları kermese beklediklerini söyledi.

Açılışa, daire amirleri, okul müdürleri, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Keban havzasına 300 çam fidanı dikildi

Keban ilçesinde, çam fidanı dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Keban Belediyesi tarafından organize edilen ve Seftil Dağı'nda düzenlenen etkinliğe, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile gönüllüler katıldı. Katılımcılar, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünden temin edilen 300 çam fidanını dikerek, Keban havzasının yeşillendirilmesine katkıda bulundu.

Etkinlikte konuşan Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, sonbaharda da 10 bin meşe palamudu fidanı diktiklerini hatırlattı.

Amaçlarının Keban'ın yeşi bir örtüye bürünmesine katkı sağlamak olduğunu vurgulayan Atlı, "Ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecek. Hedefimiz, yarınlara yeşil bir doğa bırakmak. Bunun için ağaçlandırma faaliyetinin içerisinde yer alacağız" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Fethiye Atlı Elazığ Keban Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title