Haberler

Kazdağları'ndan kartpostalları aratmayan kar görüntüleri

Güncelleme:

Kazdağları'ndan kartpostalları aratmayan kar görüntüleri -Kazdağları'nda kar çilesi bitti, karın güzellikleri eşsiz güzellikleri böyle görüntülendi Kazdağları'nda perşembe gününden bu yana etkili olan kar yağışı durdu.

Kazdağları'ndan kartpostalları aratmayan kar görüntüleri

-Kazdağları'nda kar çilesi bitti, karın güzellikleri eşsiz güzellikleri böyle görüntülendi

BALIKESİR - Kazdağları'nda perşembe gününden bu yana etkili olan kar yağışı durdu. Kar yağışının ardından açan güneş ile birlikte Kazdağları'nda kartpostalları aratmayan manzaralar oluştu. Kazdağları'nın karlı eşsiz güzelliği havadan görüntülendi.

Kazdağları'nda geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışı özellikle sürücüler için çileye dönmüştü. Birçok araç yolda kalmış veya ilerlemekte güçlük çekmişti. Kar yağışının ardından açan güneş ile birlikte Kazdağları'nın eşsiz güzelliğine bir de karın beyazlığı eklendi. Yeşil ve beyazın dansının hakim olduğu Kazdağları havadan drone ile görüntülendi. Kazdağları'nın beyaz örtüsü kartpostallık görüntüler ortaya koydu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kaz Dağı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title