Haberler

Kaza Kurbanı İki Arkadaş Toprağa Verildi

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, bindikleri motosikletin kamyonla çarpışması sonucu yaşamını yitiren Halil Arı ile lise öğrencisi arkadaşı Uğur Temiz'in cenazeleri gözyaşları içinde toprağa verildi

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, bindikleri motosikletin kamyonla çarpışması sonucu yaşamını yitiren Halil Arı (16) ile lise öğrencisi arkadaşı Uğur Temiz'in (17) cenazeleri gözyaşları içinde toprağa verildi.

Burhaniye Endüstri Meslek Lisesi 12. sınıf öğrencisi Uğur Temiz ile tarım işçisi olarak çalışan arkadaşı Halil Arı'nın cenazeleri bugün öğle vakti, yakınları tarafından Burhaniye Devlet Hastanesi Morgu'ndan alındı.

Temiz'in cenazesi Koca Cami, Arı'nın cenazesi ise Cumhuriyet Mahallesi Camisi'ne getirildi. Temiz'in cenazesine okul arkadaşları, öğretmenleri ve yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan namazın ardından Temiz'in cenazesi bir süre omuzlar taşındıktan sonra Geriş Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Aynı kazada can veren arkadaşı Arı'nın cenazesi de yakınlarının katıldığı törenin ardından gözyaşları içinde aynı mezarlıkta defnedildi.

Öte yandan kamyona çarpmaktan son anda kurturtularak yol kenarına devrilen motosiklette bulunan Temiz ve Arı'nın arkadaşları Burhaniye Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Emrah Gülenç (19) ile Burhaniye Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Osman İnce (16) ile kamyon şoförü Yılmaz'ın tedavilerinin ise Burhaniye Devlet Hastanesi'nde sürdüğü öğrenildi.

Dün saat 20.00 sıralarında meydana gelen kazada Burhaniye'den arkadaş ziyaretine giden dört arkadaşın bindiği iki ayrı motosiklet biri yol çalışması nedeniyle trafiğe kapalı yolda karşıdan gelen Murat Yılmaz (21) yönetimindeki 10 YY 821 plakalı kamyonla çarpışmıştı. Motosikleti kullanan Halil Arı ile arkasında oturan arkadaşı Uğur Temiz yaşamını yitirmişti.

Peşlerinde gelen ve kamyona çarpmaktan son anda kurtularak devrilen diğer motosikleti kullanan arkadaşları Emrah Gülenç ile arkasındaki Osman İnce ile kamyon şoförü Yılmaz yaralanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title