Haberler

Kayyum Davasına Ret

Türkiye Futbol Federasyonu'na (Tff) Kayyum Atanması ve Bu Kayyumun Federasyonu Olağanüstü Genel Kurula Çağırması Amacıyla Açılan Dava Reddedildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) kayyum atanması ve bu kayyumun Federasyonu olağanüstü genel kurula çağırması amacıyla açılan dava reddedildi.

Ankara 11. Sulh Hukuk Mahkemesindeki davanın duruşmasına, bazı davacıların avukatları ile Futbol Federasyonunun avukatı Sedat Aksakallı katıldı.

Davacı avukatlarından Sezgin Öztürk, daha önceki iddialarını tekrarlayarak, davanın kabulüne karar verilmesini istedi.

Avukat Aksakallı da davacılardan Erol Demir, Enver Kemaloğlu ve Mehmet Çakmak Uyar'ın, davalarından feragat ettiklerini belirterek, bu kişiler yönünden davanın reddine karar verilmesi gerektiğini söyledi.

Diğer davacılar yönünden ise davanın mevcut delillere göre kabul edilemeyeceğini savunan Aksakkalı, davalarından feragat etmeyen davacılar yönünden de davanın reddine karar verilmesini talep etti.

Aksakallı, Giresunspor Başkanı Fatih Mehmet Kitapçı'nın, aynı gerekçelerle Ankara 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'ne açtığı davanın reddedildiğine ilişkin mahkeme kararını sunarak, bu kararın emsal olarak dikkate alınmasını istedi.

Yargıç Küçükkaraaslan, davalarından feragat eden davacılar Murat Yanıklar, Emre Kemaloğlu, Erol Bedir ve Mehmet Çakmak yönünden davanın reddine karar verildiğini açıkladı.

Küçükkaraaslan ayrıca, davacılar Göksel Gümüşoğlu ve Hasan Ali yönünden ise davanın, mevcut belgelere göre iddiaların ispat edilememesi nedeniyle reddedildiğini bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title