Haberler

Kayserispor Kaptanını Bırakmadı

Kayserispor Takım Kaptanı Mehmet Topuz, Kulübü ile Olan Sözleşmesini 2010 Yılına Kadar Uzattı. Yıldız Futbolcu, Kayserispor'da Kaldığı İçin Mutlu Olduğunu Söyledi.

Kayserispor takım kaptanı Mehmet Topuz, kulübü ile olan sözleşmesini 2010 yılına kadar uzattı. Yıldız futbolcu, Kayserispor'da kaldığı için mutlu olduğunu söyledi.

Son günlerde adı birçok kulüple anılan Kayserispor takım kaptanı Mehmet Topuz, düzenlenen basın toplantısı ile 2009 yılına kadar olan sözleşmesini 2010 yılına kadar uzattığını açıkladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, futbolcu Mehmet Topuz ve yöneticiler de katıldı.

Mehmet Topuz, Kayserispor'da kalmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Herkes Kayserispor'u ne kadar sevdiğimi bir kez daha gördü. Ben hiçbir zaman buraya nankörlük yapmadım. Ben burada Mehmet Topuz oldum. Ben her türlü başarıyı burada tattım. Milli Takım'a buradan seçildim. Türkiye kupasını kazandık. Başkanımız ve yöneticilerimiz kalmamı çok istediler. Ben tercihimi Kayserispor'dan yana yaptım. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum" diye konuştu.

Genel Menajer Süleyman Hurma ise, Kayserispor takım kaptanını kimseye bırakmadıklarını söyleyerek, "Biz kupa şampiyonu olmuş bir takım olarak, Mehmet Topuz'un Kayserispor'da kalmasını çok istiyorduk. Real Madrid bile istese, o bizim futbolcumuz, Kayserispor'un oyuncusudur. Kendisi ile görüşmelerimizi sürdürdük, o da kabul etti ve 2010 yılına kadar sözleşmesini uzattık" dedi.

Genel Menajer Hurma, Gökhan Ünal konusuna da açıklık getirerek, "Gökhan Ünal Kayserispor'un gol kralıdır. Kulübümüze önemli hizmetler yapmıştır. Bizde kendisini bırakmış değiliz. Şu anda biraz kafasının karışık olduğunu düşünüyoruz. Kulübe gelecek teklifleri değerlendireceğiz. Ama bize şu ana kadar ulaşmış bir teklif yok" şeklinde konuştu.

Galatasaray Kulübü ile ilgili yaptığı açıklamaları da değerlendiren Hurma, "Başkanımız gereken açıklamayı yapmıştı. Bizim Galatasaray Kulübü ile bir sorunumuz yok. Oyuncumuzun kulüp olarak kafasının karıştırıldığını düşünüyoruz. Açıklamalarımız da buna yönelikti. O yüzden Gökhan Ünal'ı Galatasaray Kulübü'ne satmama kararımız devam ediyor" dedi.

(SE-MFS-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title