Haberler

Kayserispor, Galatasaray Maçına 3 Puan Parolasıyla Hazırlanıyor

Kayserispor, Pazar Günü Sahasında Oynayacağı Galatasaray Maçına Mutlak Galibiyet Parolasıyla Hazırlanıyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Pazar Günü Saha ve Seyirci Avantajını Kullanacaklarını Söyledi. Galatasaray'dan Kiralanan Özgürcan İse, "Benim İçin Daha Özel Bir Maç Olacak. Kayserispor'un Kazanması İçin Elimden Geleni Yapacağım" Dedi.

Kayserispor, pazar günü sahasında oynayacağı Galatasaray maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, pazar günü saha ve seyirci avantajını kullanacaklarını söyledi. Galatasaray'dan kiralanan Özgürcan ise, "Benim için daha özel bir maç olacak. Kayserispor'un kazanması için elimden geleni yapacağım" dedi.

Turkcell Süper ligin 19'ncu haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk etmeye hazırlanan Kayserispor'da moraller yerinde. İkinci yarıya Trabzon deplasmanında alınan beraberlikle başlayan Sarı-kırmızılılar, renkdaşını Kayseri'den puansız göndermek istiyor. Kayserispor'un iç sahada çok daha başarılı olduğunu belirten teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "İç saha başarımızı Galasataray önünde de sürdürmek istiyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Ama biz de çok iyi bir takımız" diye konuştu. Kayserispor'un hedefleri olan bir takım olduğunu ve bu hedefler doğrultusunda hareket ettiklerini söyleyen Sağlam, "Hedefe ulaşmak için sahamızda puan kaybetmememiz gerektiğini düşünüyoruz. Galatasaray'ı yenip, yolumuza devam etmek amacındayız" dedi.

BÜLENT VE JOHNSON OYNAMIYOR

Kayserispor'da Galatasaray maçı öncesi kaptan Bülent ve Jhonson'un sakatlığı devam ediyor. İki futbolcunun Galatasaray maçında forma giyemeyeceği belirtildi. Trabzonspor maçında iğne ile sahaya çıkan ve antrenmanda sakatlığı tekrarlayan Gökhan Ünal'ın durumu ise maç saatinde kesinlik kazanacak. Kart cezası nedeniyle Trabzon deplasmanında görev yapamayan Toledo ve Fatih Ceylan'la, yeni transfer Eder ise, Galatasaray maçında görev bekliyor.

ÖZGÜRCAN'IN ÖZEL MAÇI

Kayserispor'un Galatasaray'dan kiraladığı Özgürcan Özcan, pazar günün iple çekiyor. Galatasaray maçının kendisi için çok özel olduğunu söyleyen genç futbolcu, "Galatasaray'da 6-7 yılım geçti. Zaman zaman A takımına hizmet verdim. Ama, pazar günü sahaya çıkıp verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğim" diye konuştu. Mehmet Topuz ise, "Bizim için her maç önemli. Pazar günü taraftarımız tribünleri doldurursa 3 puanı alacağımızı düşünüyorum. Biz sahada kazanmak için elimizden geleni yapacağız" ifadesini kullandı. Genç Kemal ise, pazar günü şeytanın bacağını kıracaklarını ve 3 büyüklere karşı olan şanssızlıklarına Galatasaray galibiyetiyle son verecekerini söyledi.

GALATASARAY MAÇINDA KAR BEKLENİYOR

Meteoroloji yetkilileri ise, Kayserispor-Galatasaray maçının kar yağışı altında oynanacağıın belrtin. LYetkililer, "Pazar günü hava parçalı bulutlu olacak. Maç saatında ise aralıklarla kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklığı ise eksi 3 olarak gerçekleşecek" diye konuştular.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title