Haberler

Kayseri'ye 1 Milyon YTL Kaynak Aktarılıyor

AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kayseri'nin İlçe ve Beldelerine Toplam 1 Milyon YTL Kaynak Aktarılacağını Belirtti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kayseri'nin ilçe ve beldelerine toplam 1 milyon YTL kaynak aktarılacağını belirtti.

AK Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Elitaş yaptığı açıklamada, Kayseri'nin ilçelerine ve beldelerine 2007 yılı bütçesinden 1 milyon 85 YTL kaynak ayrıldığını ifade etti. Elitaş, "AK Parti Hükümeti olarak ilçe ve beldelerimizin hızlı kalkınmasını sağlamak ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 2007 yılı genel bütçesinden kaynak aktarıyoruz. İlçe ve belde belediyelerimiz de bu kaynaktan yararlanıp daha iyi hizmet verecek. AK Parti Hükümeti yerel yönetimlere büyük önem verdiğini bugüne kadar çıkarmış olduğu yasalarla göstermiştir. Gerek KÖYDES ve gerekse BELDES projeleriyle aktarılan kaynaklar, yerel yönetimlerimizi ve belediyelerimizi desteklemek açısından çok büyük fayda sağlamıştır. Bunlara ek olarak da 2007 yılı genel bütçesinden ayrılan ek kaynaklar belediyelerimize ulaşmaya başlamıştır. Bundan sonra da aynı kararlılıkla belediyelerimizi ve yerel yönetimlerimizi desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

(SEK-GS-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title