Haberler

Kayseri Şeker Fabrikası'na Çiftçilerden Destek

Kayseri Şeker Fabrikası'na Çiftçilerden Destek

Yozgat Boğazlıyan Ziraat Odası Başkanı İsmet Alpaslan, Oda Üyeleri, Bazı Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve Çiftçilerden Oluşan Bir Heyet, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi'ni Ziyaret Etti.

Yozgat Boğazlıyan Ziraat Odası Başkanı İsmet Alpaslan, oda üyeleri, bazı siyasi partilerin ilçe başkanları ve çiftçilerden oluşan bir heyet, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi'ni ziyaret etti.

Ziyaret esnasında, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi'nde incelemelerde bulunan Tarım ve Köyişleri Bakanlığı müfettişlerini de ziyaret eden heyet, bakanlık temsilcilerine çiftçiye yapılan hizmetlerden bahsederek, bu kurumun bazı kişiler tarafından yıpratılmaya çalışıldığını söyledi.

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Aksoy ile görüşerek, Boğazlıyan ve Kayseri'nin şahit olduğu yatırımlar konusunda tüm yöneticilere teşekkürlerini sunan heyet, bölge insanının Vedat Ali Özışık ve ekibine yatırımlarından ve başarılarından dolayı zamanı geldiğinde gereken desteği vereceklerini belirtti.

Aksoy ise yapılan bu destek ziyaretlerinin kendilerini fazlasıyla gururlandırdığını belirterek, ortada olan hizmetlerin insanlar üzerinde nasıl etki bıraktığını anlatmaya gerek duymadıklarını vurguladı. Aksoy, verilen tüm desteklerin ve yapılan bütün ziyaretlerin de bunu açıkça ortaya çıkarttığını kaydetti.

Ardından Tarım ve Köyişleri Bakanlığı müfettişleri ile görüşerek, muhalif grupların ortaya attığı iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Boğazlıyan Ziraat Odası Başkanı İsmet Alpaslan ve bir grup çiftçi temsilcisi, demokrasilerde muhalefetin olması gerektiğini, fakat eleştirilerin gerçekliğinin ispat edilip, dozajının iyi ayarlanması gerektiğini söyledi.

Boğazlıyan Ziraat Odası Başkanı Alpaslan, hiçbir yönetimin taraftarı olmadıklarını ifade ederek, "Bizler aynı zamanda bir çiftçi olarak, ortaya konulan hizmetlerin taraftarı ve destekçisiyiz. Ortaya çıkan hizmetler ise bizlerin ve çocuklarımızın geleceği adına çok önemli yatırımlardır. Bu yatırımların arkasını kesecek ve bu yatırımlara zarar verecek kim olursa olsun her zaman karşısındayız. Bizler müfettişlerimize, Kayseri Şeker Fabrikası yönetiminin, şu ana kadarki yönetimler içerisinde en çok yatırımı ve hizmeti yapan yönetim olduğunu izah ettik. Bizim ifadelerimizi kimse kooperatif seçimlerinde taraf olmak olarak algılamasın. Biz sadece Vedat Ali Özışık yönetimindeki Kayseri Şeker Fabrikası'nın yapmış olduğu yatırımların ve hizmetlerin canlı şahidi olarak beyanat verdik" dedi.

Doğruyol Partisi Bogazlıyan İlçe Başkanı Süleyman Ünal da, Pancar Ekicileri Kooperatifi başkan adayı Alaattin Dündar'ın açıklamalarının gerçek olmadığını, kongre kararının iptalini çiftçilerin sağduyu ile karşıladıklarını söyledi.

(SEK-GS-MEF-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi
Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });