Haberler

Kayseri: Kayseri'de Yerel Yönetimler

- Büyükşehir Belediyesi Tarafından Başlatılan "Cumhuriyet Meydanı ve Çevresi Düzenlemesi" ile "Tören Alanı Yapımı" Tamamlanma Aşamasına Gelirken, Süsleme Çalışmaları Başladı.

- Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan "Cumhuriyet Meydanı ve Çevresi Düzenlemesi" ile "Tören Alanı Yapımı" tamamlanma aşamasına gelirken, süsleme çalışmaları başladı.

Büyükşehir Belediyesi'nin Kayseri için en büyük projelerinden biri olan "Cumhuriyet Meydanı ve Çevresi Düzenlemesi", ihaleyi alan firmaların gece gündüz çalışmalarıyla sürüyor. Cumhuriyet Meydanı düzenlemelerinin yanında, "Tören Alanı Yapımı" çalışmalarında sona gelindi. Tören alanının bordür taşlarının döşenmesi tamamlanırken, yeni tören alanına dikilecek olan Atatürk Anı'nın çevresine yapılması planlanan havuz için ummalı bir çalışma başladı. Anıtın ve çevresindeki havuzun yapımının ardından tören alanı çalışmaları sona erecek.

(AÖ-ŞA-ŞA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title