Haberler

Kayseri: Havuzdaki "ya Allah" Telaffuzu Görenleri Şaşkına Çeviriyor

Kayseri'de Bir Evin Bahçesindeki Havuzda Suyun İçerisindeki "ya Allah" Yazısı Görenleri Şaşkına Çeviriyor.

Kayseri'de bir evin bahçesindeki havuzda suyun içerisindeki "Ya Allah" yazısı görenleri şaşkına çeviriyor.

Yeni Mahalle 18. Sokak üzerinde Fevzi Kurtoğlu'na ait evin bahçesindeki havuzdaki yazı mahalle halkının ve görenlerin dikkatini çekiyor. Cuma günü havuzu temizledikten sonra su ile doldurduğunu ifade eden ev sahibi Fevzi Kurtoğlu, cumartesi sabahı kalktığında havuzun dibinde kum ile Türkçe yazılı "Ya Allah" yazısını gördüğünü ve Camii imamına durumu haber verdiğini söyledi.

Dalgıç pompadan akan suyun tersi istikametinde belirgin olarak çıkan yazının herkesin ilgisini çektiğini belirten Kurtoğlu, "Ben sabah havuza baktığımda önce kum toplanmış diye söylendim ve havuzu tekrar temizleyecektim. Ama dikkatlice baktığımda suyun dibinde ve suyun döngü yönünün tersi istikametinde Türkçe karakterlerle Ya Allah yazısının yazdığını gördüm. İlk olarak durumu ailemle paylaştım ve onlarda şaşırdı. Sonra cami imamını çağırdık, onlarda resimlerini çektiler. Yazıyı görenler şaşkınlığını gizleyemiyorlar. Bu tür yazıların bir şeyler anlattığını düşünüyoruz biz. İbret verici bir durum" dedi.

Ev sahibi Fevzi Kurtoğlu, yazının kaybolacağı endişesiyle havuzun suyunu boşaltamadığını belirterek, suyun dibinde başka telaffuzların da yazdığını sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title