Haberler

Kayseri Erciyesspor'un Çıkışı Sürüyor

Kayseri Erciyesspor, Turkcell Süper Ligi'nin 20. Haftasında Sahasında Ankaraspor'u 1-0 Yenerek Ligin İkinci Yarısındaki İlk Galibiyetini Aldı.

Kayseri Erciyesspor, Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında sahasında Ankaraspor'u 1-0 yenerek ligin ikinci yarısındaki ilk galibiyetini aldı.

Karşılaşma sonrasında bir basın toplantısı düzenleyen Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ikinci yarının ilk galibiyetini aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Oyuna iyi başladıklarını belirten Korkmaz, oyunun ortalarında ve sonlarında istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını kaydetti. Genç teknik adam, "Oyuna iyi başladık. Ama oyunun ortalarına ve sonlarına doğru istediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarı başında yaptığımız değişiklikler olumlu oldu. Takımımız iyi mücadele etti ve golü bulduk. Son dakikalarda da galibiyet psikolojisi ile geriye çekildik. Bunlar da futbolda olağan şeyler. İkinci yarının ilk galibiyetini aldığımız için mutluyuz. Bütün futbolcu arkadaşlarımı ve yönetimimizi kutluyorum. Hayırlı olsun. Kayseri Erciyesspor için bu maç geride kaldı. Önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Kayseri Erciyesspor'un organ bağışına destek veren bir pankart ile sahaya çıkmasını da değerlendiren Bülent Korkmaz, "Gerçekten çok anlamlı ve çok güzel bir kampanya. Ben herkesi organ bağışına davet ediyorum. Türkiye'de ve dünyada buna ihtiyaç duyan bir çok insan var. Futbolcularımızın taşıdığı pankart inşallah bu kampanyaya olumlu şekilde yansır" diye konuştu.

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise, yaptığı açıklamada karşılaşmanın çok sert geçtiğini söyledi. Kayseri Erciyesspor'un agresif bir oyun sergilediğini belirten Kocaman, futbolun sınırlarını aşan bir mücadele sergilendiğini kaydetti. Kocaman, "Ligin ikinci yarısı başladı. Özellikle rakibimiz açısından bugünkü maç çok daha önemli ve kritikti. Maçta da bunu rakibimiz tam anlamıyla sahaya yansıttı. Bugün sahada futboldan başka her şey vardı. Bütün maç boyunca, özellikle ilk yarıda daha agresiflerdi. Futbolculuğun sınırlarını aşan bir oyun oynandı. Allah, Kayseri Erciyesspor ile oynayacak takımlara yardım etsin diyorum. Açıkçası bugün futbol oynayamadık. Çok az pozisyon oldu. Karambol bir pozisyonda gol yedik. Golü yedikten sonra baskı yapmaya çalıştık ama sonuç vermedi. Ben daha önce de buna benzer bir takım konuşmalar yaptım. Sıkıntıda olan insanları, takımları anlıyorum. Ben, hep bu konularda anlayışlı oldum. Ben her zaman takımımı oyun için hazırlamaya çalışıyorum. Kafamın içerisinde hep oyun var. Ancak, bazen iş oyunun dışına çıkıyor. Bugün tekme tokat her şey vardı sahada. Açıkçası istediğimizi yapamadık. Kayseri Erciyesspor'u tebrik ediyorum" dedi.

Kayseri Erciyessporlu futbolculardan Cenk İşler ve İlhan Özbay ise maç sonrası yaptıkları açıklamalarda, alınan galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını, kalan maçlarda da ellerinden geleni yaparak, lige tutunacaklarını söyledi.

Ankarasporlu Murat Hacıoğlu ve Muhammet Yoldaş ise Kayseri Erciyesspor'un agresif bir oyun oynadığını söyledi.

(SEK-EYB-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title