Haberler

Kayseri Erciyesspor Süper Lig'e Veda Etti

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de K. Erciyesspor, Başakşehir'e 1-0 yenilerek küme düştü.

Spor Toto Süper Lig 32. hafta mücadelesinde Kayseri Erciyesspor, Başakşehir'le karşı karşıya geldi.

Kadir Has Stadı'nda oynanan ve hakem Hüseyin Göçek'in düdük çaldığı karşılaşma 1-0 Başakşehir üstünlüğüyle sonuçlandı. Konuk ekibe galibiyeti getiren gol 80. dakikada Mahmut Tekdemir'den geldi. Bu sonuçla Kayseri Erciyesspor ligden düşmesi kesinleşen ilk takım oldu.

BAŞAKŞEHİR 57'YE YÜKSELDİ

Bu sonucun ardından Başakşehir puanını 57'ye çıkardı ve Avrupa kupalarına katılma yönünden önemli bir adım attı. Kayseri Erciyesspor ise 23 puanda kalarak ligden düştü.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kayseri Erciyesspor Hüseyin Göçek Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500

Yorumlar (43)

Bozo Mobil-IOS:

Daha beter olun inşallah amatör kümeye gidersiniz geçen hafta istanbulda fenere kök söktürüyorsun evindeki maçları veriyorsun bu nedir kimin yalakalığını yapıyorsun her maça aynı fenerbahçe maçı gibi çıksanız ligde kalırdınız

7
32
yanıtYanıtla
FarketmezmobilWeb@haberler.com:

Kayseri spor süper ligde.

19
4
yanıtYanıtla
neremobilWeb@haberler.com:

Gümbür gümbür geliyor ak parti buldozer gibi biçecek zizi

5
18
yanıtYanıtla
ulubatli 43mobilWeb@haberler.com:

Sampiyon CIMBOM iktidar MHP...okadar

6
8
yanıtYanıtla
KAFKAZ.TALİS HALKİ(CAVİD HASANOV):

SİKECİ FNER OYUNUNDA NET QOLU VERİLMEDİ. FENER TURK FUTBOLUNU MAHVVVV ETDDİ. ADALET YOK OLDU(SİKEBAHCEEEEE. . KİYAMETECENNNNN)

9
5
yanıtYanıtla
ANGARALIMobil-ANDROID:

şikenin kralı başka yerde arama ben Gençlerbirliği taraftariyim ferhat ne kadar aldın

2
10
yanıtYanıtla
şevket tutunMobil-ANDROID:

daha beter ol erciyes yalakaligin sonu bu...

4
8
yanıtYanıtla
FB:

OSMAN EFENDİ İLHAN CAVCAV SİZE GÜZEL BİR KIYAK YAPTI SEN BJK YE KURBAN OLASIN ADAMALARIN 5 TANE ŞAMPİYONLUĞUNU ÇALDINIZ

3
8
yanıtYanıtla
MahoniMobil-IOS:

Iyi olmuş fb ye Aslan kesildi 3lige düşer inşallah

5
6
yanıtYanıtla
haydar:

ne oldu kayseri fenere karşı şampiyonluğa oynuyordun gibiydin

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title