Haberler

Kayseri'de Eğitim-öğretim Koordinasyon ve İşbirliği Toplantısı

Kayseri'de Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Ortaklaşa Düzenlediği Eğitim-öğretim Koordinasyon ve İşbirliği Toplantısı, Kayseri Lisesi Konferans Salonunda Yapıldı. Toplantıya Katılan İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, Kayseri'nin Türkiye'de ve Dünyada Bir İmaj Şehri Olduğunu Söyledi.

Kayseri'de Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Eğitim-Öğretim Koordinasyon ve İşbirliği Toplantısı, Kayseri Lisesi konferans salonunda yapıldı. Toplantıya katılan İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, Kayseri'nin Türkiye'de ve dünyada bir imaj şehri olduğunu söyledi.

İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, Asayiş Şube Müdürü Kirami Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Okul müdürleri ve öğretmenlerin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Çocuk Şube Müdürü 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ömer Güneş, 2006 yılında okullarda meydana gelen olaylarının yüzde 67'sinin karşılıklı kavgadan meydana geldiğini söyledi. Daha sonra kürsüye gelen İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, 2006-2007 eğitim-öğretim yılında yaşanan olaylarda azalma olmasının sevindirici olduğunu söyledi.

İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir ise, Kayseri'nin Türkiye'de ve dünyada bir imaja sahip olduğunu ifade ederek, bu imajı en iyi şekilde korumak için tüm güvenlik önlemlerinin alındığını söyledi. Kayseri'de yaşanan olayların sadece emniyet müdürlüğü tarafından değil, tüm sivil toplum örgütlerinin desteği ile çözülebileceğine işaret eden Özdemir, özellikle gençlerin kötü alışkanlıklarına karşı velilerin de taşın altına ellerini sokmaları gerektiğini belirtti.

(SE-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title