Haberler

Kaynaşlı Kaymakamlığı'na Atanan Yavuz, Valilik Personeliyle Vedaşlaştı

Cumhurbaşkanlığı'nın Yayınlanan Son Kararnamesiyle Düzce'nin Kaynaşlı Kaymakamlığı'na Atanan Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, Valilik Personeliyle Vedalaştı.

Cumhurbaşkanlığı'nın yayınlanan son kararnamesiyle Düzce'nin Kaynaşlı Kaymakamlığı'na atanan Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, valilik personeliyle vedalaştı.

Sabah saatlerinden itibaren valilik çalışanları ile vedalaşmaya başlayan Yavuz, Van'dan, ayrılmanın hüznünü yaşadığını belirtti. Gerek Gürpınar Kaymakamı ve gerekse vali yardımcısı olmak üzere toplam 5 yıl Van'da görev yaptığını ifade eden Yavuz, "Bu süre içerisinde Van'a ve Vanlı'ya hizmet etmenin mutluluğunu yaşadım. Çünkü Van halkı her şeyin en güzeline layıktır. Çalışmalarımızda hep adil, dürüst ve tarafsız olmaya çalıştım. Hukuk kuralları içerisinde kalmaya özen gösterdim. Umarım bunda da başarılı olmuşuzdur. Van bölgenin lider ili. Ancak bu liderliğin sürdürülebilmesi için de herkesin el ele vererek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışması gerekir. Buna da inancım sonsuzdur. 5 yıllık görev süremiz içerisinde çalışmalarımızda bizlere destek olan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Gittiğim yerde de kapımızın ve gönlümüzün tüm Vanlılara açık olduğunu belirtmek isterim. Bir sonbahar gününde Van'dan ayrılmanın hüznünü ve üzüntüsünü yaşarken, tüm Van halkının şimdiden Ramazan bayramını kutlar, sağlık ve mutluluk ve esenlikler dilerim" şeklinde konuştu.

(ŞA-MET-Y)

09.10.2007 16:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title