Haberler

Kayhan Türkmenoğlu'na Büyük Destek

Van Kültürü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Spor Kulübü heyeti, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nu ziyaret ederek, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Van Kültürü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Spor Kulübü heyeti, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nu ziyaret ederek, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Göreve geldiği günden bu yana birçok dernek, STK, mahalle ve köy muhtarları ile teşkilatların güçlü desteğini alarak tebrikleri kabul eden AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'na bir ziyaret de Van Kültürü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Spor Kulübünden geldi. Dernek Başkanı Kaya Ortasaç ve üyeler, parti binasına gelişlerinde Başkan Kayhan Türkmenoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Suat Özdağ tarafından karşılandı.

Parti binasının toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette bir selamlama konuşması yapan Dernek Başkanı Ortasaç, il başkanlığı görevine getirilen Türkmenoğlu'nu tebrik ederek, başarılar diledi. Dernek faaliyetleri hakkında Başkan Türkmenoğlu'na bilgiler veren Ortasaç, derneklerinin kurulduğu günden bu yana hedeflerinin güçlü bir Van ve güçlü bir gençlik olduğunu belirtti. Başkan Ortasaç, "AK Parti binası herkesin olduğu gibi bizim de yuvamızdır. İl başkanımızın yerinde ve zamanında yapacağı hamleler, 2019 seçimleri için etkili ve önemli olacaktır. Bizlerde il başkanımızı yalnız bırakmayarak her daim yanında olacağız" dedi.

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, STK'ların desteklerinin kendilerine büyük bir güç verdiğini vurguladı. Gençliğin önemine de değinen Başkan Türkmenoğlu, "Herkesin bildiği gibi Cumhurbaşkanımızın 2023 ve 2071 hedefleri vardır. 2071 hedefine Türkiye'yi taşıyacak olan gençlerdir. 1071 Malazgirt Zaferini 2071'de yeniden İslam aleminin şahlanışı olarak değerlendireceğiz. Bunu unutmamak lazım ki Van çok kıymetli bir şehirdir. Doğduğun yer değil, doyduğun yer memleketindir. Biz bu nedenle Van'da olan herkesimi memleketlimiz olarak görüyoruz. Van'a sahip çıkan herkes başımızın tacıdır. Van geliştikçe her birimizin mutluluğu da artacaktır. 2019 yılı seçimlerine az bir zaman kaldı. O sürece dahil olmak için partimizi sahipleneceğiz. AK Parti hizmet partisidir. Van için, Vanlı için her birimiz elimizi taşın altına koyacağız. Önce 2019, sonra 2023, 2053 ve en son 2071'de gençlerimiz ile Van'ın ve Türkiye'nin yolunu çizeceğiz. Bu nedenle öncelikli olarak hep birlikte 2019 yılında Van'ın adını hizmet yarışında en üst sıralara taşıyacağız" diye konuştu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kayhan Türkmenoğlu Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title