Haberler

Kartal'ın Gururu Batuhan

Gergin ve Sert Geçen Karşılaşmada Siyah Beyazlılar Üstün Oyununun Yanısıra, Performansıyla da Göz Doldurdu. Wüstenrot Cup 07 Turnuvası'nda Finale Uzanan Beşiktaş, Dinamo Bükreş'in Rakibi Oldu.

Gergin ve sert geçen karşılaşmada siyah beyazlılar üstün oyununun yanısıra, performansıyla da göz doldurdu. Wüstenrot Cup 07 Turnuvası’nda finale uzanan Beşiktaş, Dinamo Bükreş’in rakibi oldu.

BEŞİKTAŞ, Avusturya kampındaki 3. hazırlık maçında Almanya Birinci Lig ekiplerinden Duisburg’u, genç yıldızı Batuhan ile devirirken, performansıyla da göz doldurdu: 1-0. Kamptaki ilk sınavında Hall’ı 5-0 yenip, Hamburg ile 1-1 berabere kalan siyah beyazlılar, Wüstenrot Cup 07 Turnuvası’nda finale uzandı. Beşiktaş, yarın Rumen Dinamo Bükreş ile şampiyonluk için karşı karşıya gelecek. Ertuğrul Sağlam, Hamburg maçındaki 11’de dün büyük değişikliğe gitti. Duisburg önünde Delgado ve Ricardinho ikilisine birlikte şans tanıyan Sağlam, Fransız yıldız Cisse’yi de yedek soyundurdu. Bu futbolcunun yerine orta sahada Koray görev alırken, sol kanatta da İbrahim Üzülmez ile Tello ikilisi birlikte oynadı. Maçın genelinde rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen siyah beyazlılar, 75. dakikada karşılaşmanın etkili isimlerinden Delgado’nun yerine oyuna giren 16 yaşındaki Batuhan’ın golüyle galibiyete ulaştı.

Genç golcü affetmedi

Maça hızlı başlayan Beşiktaş, 4. dakikada ani kontratakta gole yaklaştı. Mehmet Yozgatlı sağ kanattan nefis ortaladı. Bobo ve Ricardinho’dan seken topu iyi takip eden Delgado’nun sağ ayağı ile attığı sert şutu, kaleci Starke kornere gönderdi. 19. dakikada Bobo sağ kanattan çalımlarla ceza alanına girmeden, Koray’ı gördü. Bu oyuncunun sert şutu, boş kale yerine auta gitti. 63. dakikada Tiffer’in topuk pasıyla Mokhtari ceza alanına girdi. Hakan ile karşı karşıya kaldığında plase vuruşunu yaptı ama genç file bekçisi başarılıydı. Beşiktaş’ın aradığı gol 86. dakikada geldi. Aydın, Cisse’den aldığı pasla soldan ceza alanına girdi. Arka direğe doğru çıkartığı topu iyi takip eden genç Batuhan, siyah beyazlıları finale çıkaran golü kaydetti: 1-0.

Yanlış yerdesin

MAÇ sonrası Bobo’nun yanına koşarak gelen ve üzerinde Fenerbahçe forması olan bir gurbetçi, sambacıdan tepki gördü. Bobo, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen gurbetçiyi iterek, "Yanlış yere gelmişsin" diye tepki gösterdi.

4 genç Boğa olacak

BEŞİKTAŞ’ın dört genç yıldızı, Avusturya kampı dönüşünde İstanbulsporlu olacak. Siyah beyazlılar yaptığı anlaşmayla Serdar Özkan, İbrahim Kaş, Can Erdem ve Kenan Özer’i, İstanbulspor’a verirken, Cemil Vatansever’i alacak.

Genç-yaşlı yok, iyi-kötü var

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, iyi yolda olduklarını söyledi. Bu tip karşılaşmaların fiziksel durumlarını görmeleri açısından önem taşıdığını kaydeden genç hoca, "Futbol kalitemizi sahaya yansıtırken, her maçı da kazanmak için oynamalıyız. Saha içinde yapılanlar daha iyi olmaya başladı. Bu adaptasyon sürecini ne kadar aza indirirsek, bizim için daha iyi olacak. Genç ve yaşlı diye bir oyuncu kavramımız yok. Benim için iyi ve kötü var. Gençlerin varlığı beni mutu ediyor. Mutlu eden de sahaya çıkacak" dedi.

Avantaj Sherrif’te: 2-0

BEŞİKTAŞ’ın Şampiyonlar Ligi ikinci ön elemesinde muhtemel rakipleri arasında gösterilen Sherrif, 1. tur ilk maçında Rangers’ı 2-0 mağlup etti. Andorra ekibini sahasında konuk eden Moldova temsilcisi, önümüzdeki hafta yapılacak rövanş için büyük avantaj yakaladı.

HAKEMLER: Bernard Brugger (7), Bernd Hirscbideer (7), Manfred Knapp (7)

BEŞİKTAŞ: Hakan (7) - Ali Tandoğan (7), (Dk. 69 Serdar Özkan 6), Mustafa Doğan (7), Baki Mercimek (7), İbrahim Üzülmez (7) - Mehmet Yozgatlı (6) (Dk. 46 Serdar Kurtuluş 7), Delgado (8) (Dk. 75 Batuhan 6), Koray (7) (Dk. 46 Cisse 6), Ricardinho (6) (Dk. 61 Fahri 5), Tello (7) (Dk. 46 Aydın 6) - Bobo (6) (Dk. 69 Gökhan Güleç 5)

DUİSBURG: Starke (6) - Weber (6), Flipescu (6), Lamey (6), Grlic (6) - Caceres (6), Schlicke (5) (Wili 6), Georgiev (7) (Mokhtari 6), Lavriç (6)(İshiaku 5) - Idrissou (7), Tıffert (7) (Neumayr 6)

á GOL: Dk. 86 Batuhan

á SARI KARTLAR: Baki, Bobo (Beşiktaş), Idrissou, Tiffert (Duisburg)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title