Haberler

Kardemir Karabükspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Akşam saatlerinde Metin Türker Tesislerinde toplanan kafile, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde Çamlık Spor Tesislerinde ilk idmanına çıktı.

Sözeri, burada yaptığı konuşmada, normalde 1 Temmuzda Bolu'da yapacakları kampta top başı yapacaklarını, bir çok oyuncunun henüz gelmediğini, gelenlerle kampa kadar olan süreyi değerlendirmek adına idmanlara başladıklarını söyledi.

Hazır bir takıma geldiğini ve işinin bu anlamda kolay olduğunu belirten Sözeri, geçen yıldan tespit ettikleri bazı sıkıntıları gidererek performansını arttıran ve ne yaptığını bilen bir takım olacaklarını ifade etti.

Sezon başlayana kadar yapacakları kamplardan bahseden Sözeri, "Karabükspor olarak güzel bir sezon yaşayıp güzel bir şekilde ligi bitirmek hedefimiz. Seyir zevki yüksek olan güzel futbol ve mücadele içinde olmak istiyoruz. Oyuncularımızla tanıştık ve ön toplantımızı yaptık. Bizim futbolcularımızla iletişim en güvendiğimiz konulardan biri tanesi. Takımın bir oyun planı ve stratejisi olacak. Sahada ne yaptığını bilen ve vücut dili ile performansını yukarıya taşıyan bir takım görüntüsü içinde olacağız. Doğaçlama bir futbol ile değil, her maçın ayrı stratejisi ve hikayesi olarak maçlara hazırlanacağız. Bir hoca değişikliği oldu ve takımın geneli duruyor. Sistemi oturmak için bol zamanımız var. Kamplar bunun için çok iyi bir ilaç. Kampta oyun sistemi ve stratejimizi yerleştirerek lige güzel bir şekilde başlangıç yapmak istiyoruz." diye konuştu.

"Oyuncularımın da idealist olmasını isterim"

Kendisinin idealist bir teknik adam olduğunu ve hedeflerine basamak basamak ulaştığını vurgulayan Sözeri, şöyle devam etti:

"Oyuncularımın da idealist olmasını isterim. Özelikle saha içi ve dışında duruşları ile. Kendi tarzıma uygun bir takım. Özellikle savunma adına uygun bir takım. Bu beni çok mutlu etti. Ama geçen sene ofansif anlamında üretkenlik ve pas trafiğinde biraz sıkıntılar olduğunu gözlemledim."

"İnce eleyip sık dokuyoruz"

Transfer çalışmalarına değinen Sözeri, "Bir oyuncu ile temasımız sürüyor. Maliyeti yüksek ve onu düşürmeye çalışıyoruz. Bunun yanında iyi bir kenar oyuncusu da bulursak onu da kadromuza katmaya çalışacağız. Yönetimle birlikte istişare bir şekilde oyuncu izliyoruz. Sezon başında en rahat dönemimi yaşıyorum teknik adam olarak. Kurulu ve sistemi olan bir takım var ve bu anlamda şanslıyız. İki tane oyuncuyu kadromuza katmaya çalışıyoruz. Biz yönetimimizle istişare bir şekilde izliyoruz. Hepimizin onayladığı bir oyuncu olsun istiyoruz. Hem takımımıza karakter anlamında uygun hem de performans anlamında uygun bir oyuncu katmaya çalışıyoruz. Bunun için ince eleyip sık dokuyoruz." sözlerine yer verdi.

Sözeri, soru üzerine transfer edilecek iki oyuncunun da yabancı olacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Bolu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title