Haberler

Karayalçın: Seçimleri Kazanacağımıza İnanıyorum

Güncelleme:

CHP Parti Meclisi Üyesi Karayalçın, mahalli idareler seçimlerinin erkene alınmasıyla ilgili, "Seçimlerin partimiz ve halkımız için yararlı sonuçlar getireceğine inanıyoruz" dedi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, mahalli idareler seçimlerinin erkene alınması tartışmalarına ilişkin olarak, "Seçimlerin partimiz için kentlerimiz ve halkımız için yararlı sonuçlar getireceğine inanıyoruz" dedi.

Karayalçın, Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı ve Nuriye beldelerini ziyaret etti.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Muharrem Ekici ve partililer ile birlikte beldelerde incelemelerde bulunan Karayalçın, temaslarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Karayalçın, 2014 Mart ayında yapılması gereken mahalli idareler seçimlerinin 2013 Ekim dönemine alınmasına yönelik tartışmalara ilişkin, şunları söyledi:

"Biz seçimlerin partimiz için kentlerimiz ve halkımız için yararlı sonuçlar getireceğine inanıyoruz. Partimizin bu tarihle ilgili değerlendirmesi nasıl olacaktır, onu bilemem. Bu konuda ki değerlendirmeyi MYK'mız yapacaktır. Ancak birkaç gündür bu bölgedeyim. Balıkesir ve Manisa'yı dolaştım, ilçeleri geziyorum, gözlemlerime göre CHP, bütünşehir olacak olan Manisa ve Balıkesir'de çok büyük bir başarı elde edecektir. Seçimleri kazanacağımıza içtenlikle inanıyorum."

Muhabir: Muammer Kökçüoğlu

Yayıncı: Ufuk Kırabalı - MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Murat Karayalçın Hacırahmanlı Saruhanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title