Haberler

Karaman'da Vergi Haftası Kutlamaları…

Karaman Defterdarı Cuma Arslantaş ve Defterdarlık Çalışanları, Vergi Haftası Nedeniyle Vali Fatih Şahin'i Makamında Ziyaret Etti.

Karaman Defterdarı Cuma Arslantaş ve defterdarlık çalışanları, Vergi Haftası nedeniyle Vali Fatih Şahin'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Vergi Haftası nedeniyle hafta boyunca yapacakları etkinlikler hakkında Vali Fatih Şahin'e bilgi veren Defterdar Cuma Arslantaş, “Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarının artırılması için çalışmalar yapılacaktır. Yarının mükellefleri yada ülkemizin yöneticileri olarak çocuklarımızda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, mükellef idare ilişkilerinin uyumlu bir hale getirilmesi amacıyla 19 -23 Şubat tarihleri arasında geleneksel vergi haftası, toplumun her kesimine hitap edecek şekilde çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır" dedi.

(MD-FM)

19.02.2007 19:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title