Haberler

Karadere'de İlk Aralama Bakımı İncelendi

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nce Karadere İşletme Müdürlüğünde ilk aralama bakımları ve bu bölmelerdeki genç meşçerelerdeki dikili satışlar incelendi.

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nce Karadere İşletme Müdürlüğünde ilk aralama bakımları ve bu bölmelerdeki genç meşçerelerdeki dikili satışlar incelendi.

Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, Bölge Müdür Yardımcıları Bayram Koçkaya, Yaşar Çakıroğlu ile İşletme Pazarlama Şube Müdürü Adem Genç, Silvikültür Şube Müdürü Yusuf Baş, Odun Dışı Ürün ve Hizmetler Şube Müdürü Rüknettin Tekdemir ve Karadere İşletme Müdürü Engin Keleş tarafından Kadıdağı Şefliği 25-26 nolu bölmelerde yapılan ilk aralama bakımı ve bu bölmelerdeki genç meşçere dikili satışı yerinde incelendi. Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, "Genel Müdürlüğümüzce 2012 yılından itibaren genç meşçere bakımlarında eylem planı dahilinde seferberlik başlatılmıştır. Bölge Müdürlüğü olarak biz de genç meşçere bakımlarına büyük önem vermekteyiz. Yıllarca aralarında itilaflar cereyan eden ve sosyal problemli köylerde, Orman Genel Müdürlüğümüzün Devlet Ormancılığından Millet Ormancılığına geçiş ilkesinden hareketle yapılan köy sohbetleri ile köylüler arasındaki ihtilafın giderilmesi sayesinde uzun yıllardır girilmeyen, girilemediği için de devrik ve kırıkların oluştuğu 60-70 yaşlarında olan bu bölmelerin bakımlarını yapma gayretinde olan arkadaşlarımı kutluyor, başarılar diliyorum" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Baş Ali Şahin Kastamonu Karadere Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title