Haberler

Karabük: Karabük'te Kar Yağışı

Karabük'te Gece Başlayan Kar Yağışı, Aralıkla Devam Ediyor. Kar Yağışı Nedeniyle İl Genelinde 107 Köy Yolunun Ulaşıma Kapandığı Bildirildi.

Karabük'te gece başlayan kar yağışı, aralıkla devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle il genelinde 107 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Karabük'te, gece yarısı başlayan kar yağışı halen devam ediyor. Şehir merkezinde kar kalınlığının 5 santimetre, yüksek kesimlerde ise 30 santimetreye kadar ulaştığı bildirildi. Kar yağışı nedeniyle merkezde 12, Safranbolu İlçesi'nde 15, Eflani İlçesi'nde 36, Eskipazar İlçesi'nde 18 ve Ovacık İlçesi'nde de 26 olmak üzere toplam 107 köy yolunun kapandığı belirtildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Hakan Eski, 6 greyder, 2 bıçaklı olmak üzere toplam 7 kamyonla kar mücadelesi çalışmalarına başladıklarını, Eskipazar İlçesi'nde Adiller grup yolu ile Eflani İlçesi'nde ise Ova köyleri grup yollarında cenaze bulunduğu için çalışmalara buralarda öncelik verdiklerini söyledi. Eski, hasta ihbarları için de 6 adet 4x4 pikapların hazır tutulduğunu ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title