Haberler

Kar Maskeli Gaspa 13 Yıl Hapis

Bursa'da, Kar Maskesi Takarak Girdiği Evdeki Bayanı, Başına Sert Bir Cisimle Vurarak Bayılttıktan Sonra 2 Bin YTL ve 500 Euro Parayı Gasp Ettiği İddia Edilen Sanık 13 Yıl Hapse Çarptırıldı.

Bursa'da, kar maskesi takarak girdiği evdeki bayanı, başına sert bir cisimle vurarak bayılttıktan sonra 2 bin YTL ve 500 euro parayı gasp ettiği iddia edilen sanık 13 yıl hapse çarptırıldı.

Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "nitelikli yağma ve konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan 20 yıla kadar hapsi talep edilen H.Ö. (25), son kez hakim karşısına çıktı. Geçen yıl, kar maskesi takarak girdiği Yeniceabat Mahallesi'nde evde bulunan 69 yaşındaki A.S.'nin başına sert bir cisimle vurarak bayılttıktan sonra, çantasındaki 2 bin YTL ve 500 euro parayı gasp etmekle suçlanan H.Ö., hakkındaki iddiaları yalanladı.

Duruşmaya müşteki olarak katılması beklenen A.S. gelmedi. Mahkeme, doğum gününe 2 gün kalan sanık H.Ö.'yü nitelikli yağma suçundan 13 yıl hapse mahkum etti. Ayrıca sanığın "mesken dokunulmazlığını ihlal" suçundan beraatına karar verildi.

(OSM-MŞ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title