Haberler

Kanserden Korunmak Mümkün Mü?

Güncelleme:

Akasya Sohbetleri'nin bu haftaki konuğu, İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Radyasyon Onkolojisi Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Yavuz Dizdar olacak.

En yaygın kanser çeşitleri, kanserden korunmak için nasıl yaşamamız gerektiği ve kanser yakınlarının hayatlarını nasıl düzenlemesi gerektiğine dair bilgiler paylaşacak olan olan Dr. Dizdar, saat 15:00 itibarıyla merak edilen tüm soruları cevaplayacak.

İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Radyasyon Onkolojisi Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Yavuz Dizdar, 18 Ekim Çarşamba günü saat 15.00'da Akasya Sohbetleri'ne konuk oluyor.

Günümüzün en yaygın hastalığı haline gelmesi sebebiyle, korkulan hastalıkların başında yer alan kanser hakkında bilgiler verecek olan ünlü onkolog, aynı zamanda bu hastalıktan korunma yolları için neler yapılması gerektiğine de değinecek. Dr.Dizdar söyleşisinde kanserden korunmanın yollarını en ince detayına kadar anlatacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Üniversitesi Yavuz Dizdar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title