Haberler

Kanser Hastası Minik Rahşan Yardım Bekliyor

Van'ın Muradiye İlçesine Bağlı Babacan Köyünde Kanser Hastası 2 Yaşındaki Kızları Rahşah Bulut'u Maddi İmkansızlıklardan Dolayı Tedavi Ettiremeyen Aile Yardım Bekliyor.

Van'ın Muradiye ilçesine bağlı Babacan köyünde kanser hastası 2 yaşındaki kızları Rahşah Bulut'u maddi imkansızlıklardan dolayı tedavi ettiremeyen aile yardım bekliyor.

Aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı Muradiye Devlet Hastanesi'nden sevk edildiği Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde akciğerde tümör teşhisi konulan küçük Rahşan, ameliyata alındı. Yaklaşık 8 saat süren ameliyatla alınan tümörün kanserli olduğunun belirlenmesi üzerine çocuğunun Erzurum'a sevk edildiğini anlatan baba Şirin Bulut, "İki ineğim vardı ikisini de sattım. Köy muhtarı Yılmaz Şalan ile birlikte kaymakamlığa gittik. Bana 200 YTL yol parası verdiler ve çocuğumu Erzurum'a götürdüm.

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ndeki doktorlar hastayla birlikte kendilerine bazı evrakların gönderilmesini gerektiğini belirtti. 'Bu çocuğa hiç acımadılar mı, evraksız bilgisiz olarak bize gönderdiler. Biz nereden bilelim bu hastaya ne şekilde müdahale edilmiş. Herhangi bir müdahale yaparsak yarar yerine zarar vermiş oluruz. Al evine götür' dediler. Bütün çabama rağmen tedavi yapılmadı ve kızımı alıp Van'a getirdim. Şimdi cebimde bir kuruş param da, yapacak bir şeyim de yok. Elim kolum bağlı,

çocuğumun tedavisi mümkün olduğu halde bir şey yapamamamın ızdırabı içerisindeyim. Çocuğumun başucunda öleceği günü bekliyorum" dedi.

Kucağındaki 3 aylık bebeğiyle minik kızının başından ayrılmayan ve büyük üzüntü yaşadıklarını anlatan anne Hanımzade Bulut ise, Rahşan'ın iyileşmesi için dua ettiklerini belirterek, yetkililere ve yardımseverlere çağrıda bulundu.

(SS-MET-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title