Haberler

Kamu-sen Nevşehir'de Terörü Lanetledi

İstanbul’da Beşiktaş Bursa spor maçının ardından terör örgütü PKK tarafından Çevik Kuvvet polislerine yapılan saldırı Nevşehir’de lanetlendi.

İstanbul'da Beşiktaş Bursa spor maçının ardından terör örgütü PKK tarafından Çevik Kuvvet polislerine yapılan saldırı Nevşehir'de lanetlendi.

Türkiye Kamu Sen Nevşehir İl Temsilciliği tarafından İstanbul'da yaşanan bombalı saldırı Gülbahçe parkı önünde düzenlenen basın açıklaması ile lanetlendi. Kamu Sen tarafından düzenlenen terörü lanetleme basın açıklamasına, Kamu Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin'in yanı sıra MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, MHK Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, MHP 24. Dönem Milletvekili Mehmet Varol ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada açıklamada bulunan Kamu Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin, Milletimizin varlığı ve birliğine yapılan her türlü saldırı bizleri birbirimize daha da kenetlemekte ve saflarımızı sıklaştırmaktadır dedi. Çetin, "Beşiktaş'ta Çevik Kuvvet polislerimizi taşıyan otobüse düzenlenen hain saldırı ve Maçka parkında canlı bomba tarafından yapılan terör saldırısında 36 polis olmak üzere 44 şehit olurken yaklaşık olarak 160 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Son yıllarda iğrenç yöntemlerle kargaşa, korku ve kaos ortamı yaratmaya çalışan hain terör kirli yüzünü bir kez daha göstermiştir. Bu ülkeyi kan gölüne çevirerek milli birlik ve beraberliğimize darbe vurmak isteyenlerin başarılı olamayacakları bir gerçektir. Bilinmelidir ki bu milletin varlığı ve birliğine yönelik yapılan her türlü saldırı bizleri birbirimize daha da kenetlemekte ve saflarımızı daha da sıklaştırmaktadır. Bu milletin üzerinde hain ve sinsi planlar yapanların hevesleri geçmişte olduğu gibi bugünde kursaklarında kalacaktır. Acımızı anlatmaya kelimeler yetmiyor. Öfkemiz çığ gibi ama devletimizin bekası, milletimizin birliği için gözyaşlarımızı içimize akıtıyor acımızı içimize gömüyoruz. Dik duracağız, birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız ve metanetimizi koruyacağız. Öncelikle terörü, teröristi destekleyicilerini ve milletimizin yaşama hakkı gasp edilirken susanları nefretle lanetliyoruz. Terör örgütü ve onun destekçileri olan iç ve dış mihraklar iyi bilmelidir ki ülkemizi bölmeye, bizi bize düşman etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir" dedi.

Kamu Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin'in açıklamasının ardından şehitler için dua edildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Beşiktaş Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
title