Haberler

Kamu İç Denetim Konferansı 11 Mart Cuma Günü Ankara’da Başlıyor…

İç Denetim Konferansı'nda Gündem " Kamu Yönetiminde Sürdürülebilirlik"

Türkiye'deki iç denetim uygulamalarının uluslararası standartlara kavuşmasını ve iç denetim mesleğinin faaliyetlerini mükemmelliğe taşımayı hedefleyen Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE), Kamu İç Denetçileri Derneği (KİDDER) ile birlikte Kamu İç Denetim Konferansı düzenliyor.

Bakanlar Dinçer ve Şimsek katılıyor

Rixos Grand Ankara Oteli'nde 11 Mart Cuma günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in konuşmacı olarak katılacağı kongrenin ana teması "Kamu Yönetiminde Sürdürülebilirlik".

İki oturum altında düzenlenecek konferans kapsamında "Kamuda İç Denetimin Fonksiyonel Bağımsızlığı ve Denetim Komiteleri" ve "İç Denetimde Kalitenin Güvence Altına Alınması" konuları konuşulacak.

Kongrede konuşmacı önemli isimler

Kongreye konuşmacı olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kamu İç Denetçileri Derneği Başkanı Cüneyt Güler, Türkiye İç Denetim Enstitüsü Başkanı Özlem Aykaç, Uluslararası İç Denetim Enstitüsü Eski Başkanı (The Institute of Internal Auditors-IIA) Jean Pierre Garitte, İç Denetim Koordinasyon Kurulu Başkanı İlhan Hatipoğlu, Devlet Planlama Teşkilat Müsteşar Yardımcısı Erhan Usta, Milli Emlak Genel Müdürü H.Abdullah Kaya, İç İşleri Bakanlığı İç Denetim Birimi Başkanı Ünal Mercimek katılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title