Haberler

Kampüste Çıkan Yangında İtfaiyeciler Alevlerin Arasında Kaldı

Antalya Akdeniz Üniversitesi Kampüs Alanında Çıkan Yangın İtfaiyenin Yoğun Çalışmasıyla Söndürülürken, Alevler Arasında Kalan İtfaiye Erleri Dumandan Zehirlendi.

Antalya Akdeniz Üniversitesi kampüs alanında çıkan yangın itfaiyenin yoğun çalışmasıyla söndürülürken, alevler arasında kalan itfaiye erleri dumandan zehirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Akdeniz Üniversitesi kampüs alanında öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. 15 itfaiye aracı ve 60 itfaiye eri ile orman ekiplerinin müdahale ettiği yangında bir helikopter de söndürme çalışmalarına katıldı. Çamlık alanda hızla yayılan alevler itfaiye ve orman ekiplerini de tehdit etti. Araçlarıyla birlikte alevlerin arasında kalan ekipler, sıktıkları tazyikli su ile canlarını kurtarabildi. Ekipler, itfaiye

amirinin "Korkmayın, kaçmayın" telkinleriyle alevlere karşı dururken, dumandan zehirlenen bir itfaiyeciye çevredeki vatandaşlar yardım etti. İtfaiyenin yanı sıra polis ekipleri de yangına su sıkarak müdahale etti.

Yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonucu tamamen söndürülen yangında 4 dönümlük alan kül olurken, polis yangının çıkış nedenini araştırıyor.

(FD-CE-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title