Haberler

Kamader De Görev Dağılımı

Güncelleme:

Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği 26 Mayısta gerçekleştirmiş olduğu 5. Olağan Genel Kurulu'nun ardından önceki gün yapılan toplantıda komisyonlar belirlendi.

YÖNETİM KURULU Önceki akşam dernek başkanı Engin Uztürk Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yapılan dağılıma göre; Başkan Yard. : Recep Erkul Sekreter : Şenol Oruçoğlu Muhasip : Şadi Karagöz Veznedar : imran Ergin Yön.Krl.Üye : Doç.Dr. Yusufhan Yazır Yön.Krl.Üye : Doç.Dr. Halım Aytekin Ergül Yön.Krl.Üye : Rıfat Coşkun Yön. Krl. Üye : Rafet Kaya Yön. Krl. Üye : Turgut Dursun Yön. Krl. Üye : Ali Zarga Olarak belirlendi.

Yönetim Kurulu tarafından alınan kararlar doğrultusunda derneğin daha etkin ve verimli çalışması için komisyonları oluşturuldu - Eğitim ve Projeler Komisyonu: Doc.Dr Yusufhan Yazır, Doc.Dr Halim Aytekin Ergül ve Engin Uztürk - Yarışma ve Organizasyonlar Komisyonu: Rıfan Çoşkun, Şenol Oruçoğlu, Recep Erkul, Sadi Karagöz, Rafet Kaya, İmran Ergin, Ali Zarga ve Şadi Akdoğan, - Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Bilgi İşlem Komisyonu: Şenol Oruçoğlu, Turgut Dursun, Şadi Akdoğan ve Rıfat Coşkun seçildiler.

KARARLARA VE KURALLARA UYUM SAĞLAMAK

Görev dağılımlarının ardından açıklamalarda bulunan Uztürk, yeni yönetim kurulu olarak bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz toplantıda görev dağılımını ve komisyonları oluşturmuş bulunuyoruz. Bunun başta Kamadere, İlimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Kararlara ve kurallara uyalım uyaralım.

UZTÜRK'DEN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ MESAJI

Çevre sorunlarının küresel niteliği, sürdürülebilir kalkınma hedeflerinin gerçekleştirilmesi, açlık ve yoksullukla mücadele, edilmesi ve yeni nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakılması hususlarında tüm insanlığın işbirliğini ve duyarlılığını zorunlu kılmaktadır. Eğitim kurumları, sivil toplum örgütleri ve basın yayın organlarının işbirliğinde yürütülecek çalışmalarla içtiğimiz suyun, soluduğumuz havanın, ayak bastığımız toprağın, bilinçsizce tükettiğimiz kaynakların insanlığın geleceği için taşıdığı önemi tüm vatandaşlarımıza anlatmamız gerekmektedir. Dünya Çevre Günü'nün çevre sorunları konusundaki toplumsal farkındalığın artmasına katkı sağlamasını temenni ediyor, gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak için tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya çağırıyor, en kalbi duygularımla selamlıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dünya Çevre Günü Yazır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title