Haberler

Kaldırımda bulunan şüpheli valiz fünye ile patlatıldı

Güncelleme:

Kaldırımda bulunan şüpheli valiz fünye ile patlatıldıFünyenin bağlı olduğu ve patlatılmaya hazırlanan valizin yanından geçen köpekleri polis böyle uzaklaştırdı Polis bir taraftan şüpheli valizle, bir taraftan toplanan meraklı kalabalığı dağıtmak için uğraştı Afyonkarahisar'da yol ortasında...

Kaldırımda bulunan şüpheli valiz fünye ile patlatıldı

Fünyenin bağlı olduğu ve patlatılmaya hazırlanan valizin yanından geçen köpekleri polis böyle uzaklaştırdı

Polis bir taraftan şüpheli valizle, bir taraftan toplanan meraklı kalabalığı dağıtmak için uğraştı

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'da yol ortasında unutulan valiz polisi alarma geçirdi. Polis ekiplerinin fünye ile patlattığı valiz boş çıkarken, polis bir taraftan şüpheli valizle, bir taraftan fünye ile patlatma esnasında kimsenin zarar görmemesi için toplanan meraklı kalabalığı dağıtmak için uğraştı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi 2. Dumlupınar Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kaldırımda boş bir valiz olduğunu gören yoldan geçenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler valizin üzerinde bir süre inceleme yaptıktan sonra güvenlik şeritleri ile caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. Ardından olay yerine bomba imha uzmanları çağrıldı. Bölgeye gelen özel kıyafetli bomba imha uzmanları çantayı fünye ile patlattı. Patlamanın ardından yapılan incelemede valizin boş olduğu ortaya çıkarken her kes rahat bir nefes aldı. İncelemelerin ardından cadde tekrara ulaşıma açıldı.

Polis kalabalığın dağılması için ardı ardına anonslar yaptı

Olay esnasında meraklı kalabalık olay yerinden toplanıp valiz ve polisin çalışmalarını cep telefonları ile çekmek içinse adeta bir birleriyle yarışmaları dikkatlerden kaçmadı. Polis patlatma esnasında kimsenin zarar görmemesi için toplanan kalabalığı dağılmaları konusunda uzun süre anonslarla uyardı.

Öte yandan, fünye bağlanan ve patlatılmaya hazırlanan şüpheli valizin bir anda yanında beliren sokak köpeklerini de polis zarar görmemeleri için kovalayarak uzaklaştırdı.

Olayın ardından polis tarafından çantayı kimin kaldırıma koyduğunun belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Dumlupınar İnceleme Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title