Haberler

'Kalbim Boş'

First Lady Mihriban'ın Desteklediği Azeri Yıldız Hem Seksi Hem de Akıllı

FİRST LADY MİHRİBAN'IN DESTEKLEDİĞİ AZERİ YILDIZ HEM SEKSİ HEM DE AKILLI

Eurovision tartışmalarla dolu bir yılı daha geride bırakırken Türkiye'deki Hadise rüzgârını bir Azeri güzel kesti. Gazeteci bir anneyle, profesör bir babanın 3'üncü kızı olan Aysel, Hadise'den bir sıra üste yerleşerek üçüncü olurken bütün gözler Aysel'e çevrildi. Evroforum.com.ru'da yarışmanın en güzel kızı seçilen, Facebook'taki fan grupları Türkiye'den hayranlarıyla dolan, Ekşi Sözlük'te güzel bacaklarına methiyeler dizilmeye başlanan 20 yaşındaki Aysel Teymurzadeh'ın en büyük destekçisi ise Azerbaycan'ın First Lady'si Mihriban Aliyev ve kızı Leyla Aliyeva...

Eurovision'ın sürprizlerinden biri de Azerbaycan'ı temsil eden Aysel&Arash ikilisinin Always adlı şarkılarıyla ülkelerini üçüncülüğe taşımasıydı. Azerbaycan'da bayram havası estirten ve adeta kahraman ilan edilen ikiliden Aysel, partneri Arash'ı da gölgede bırakarak bir adım ileri çıktı ve yarışmanın en gözde kadınlarından biri oldu. Yarışma boyunca Hadise'yle çok iyi arkadaş olduğu söylenen Aysel yarışmanın ardından sadece Azerbeycan'ın değil Türkiye'nin de en popüler ve en merak edilen kadınlarından biri olmayı başardı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in eşi Mihriban Aliyev ve kızları Leyla Aileyeva tarafından da desteklenen Aysel'in, Aliyev ailesiyle sıkı dostluk bağları var. Özellikle Leyla Aliyeva ile aralarından su sızmıyor. Forum sitelerinde "Hadise mi, Aysel mi?" tartışmalarını alevlendiren, yarışmaya aday olduğu ilk günden sanal alemde fırtına gibi esen Aysel, güzelliğini zekasıyla tamamlayan güzellerden.

Çocuk yaşta spora başladı, bale yaptı

Sanat ve spor dallarında yeteneklerini farkeden Aysel, okul yıllarında yüzücülük ve jimnastik yaptı; henüz ilkokuldayken güzel sanatlar alanında eğitim aldı ve bale öğrendi.

12 yaşında okulun hentbol takım kaptanı olan güzel yıldız liseyi Bakü'de bitirdikten sonra Teksas'ta da lise eğitimi gördü. Bu arada İngilizce, Almanca, İspanyolca, Rusça ve Türkçe öğrendi. Teksas'ta okurken Kuzey Arkansas Üniversitesi'nde ve Teksas Üniversitesi'nde çeşitli şarkı yarışmalarına katıldı. Üç altın madalya kazandı.

Ülkesine döndüğünde ise Azerbaycan'ın Pop Star yarışması olan Yeni Ulduz yarışmasına katılarak tanındı.

R&B tarzındaki şarkılarıyla kısa sürede gençlerin sevgilisi olan Aysel, İTV tarafından Eurovision'da Azerbaycan'ı temsil etmesi için seçildi.

Şu anda Azerbaycan Diller Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Fakültesi öğrencisi. Aysel ve Arash'ın üçüncü olmalarının ardından Azerbaycan Üniversitesi yetkilileri bir açıklama yaparak "Aysel okulun en sevilen öğrencisi. Aldığı başarı ondan çok okulun öğrencilerini sevindirdi" dedi.

Aysel yarışmada giydiği yarı final ve final kostümünü İsveç Kraliyet ailesi için de çalışan tasarımcılar tarafından hazırlandığını söyledi.

Azerbaycan'ın köklü ailesinin kızı

Annesi gazeteci, babası felsefe profesörü olan 1989 doğumlu Aysel Teymurzadeh'ın (Azerice: Aysel Muhammed qızı Teymurzad) ailesi 18. yüzyılın ünlü Azeri Bey Zardabi'nin soyundan geliyor.

Kendinden 16 ve 14 yaş büyük iki ablası bulunan Aysel şarkı söylemeye başladığında henüz 4 yaşındaydı.

Dedelerinden kalan 18. yüzyıla ait klasik piyano sayesinde müzikle tanışan Aysel'in en büyük tutkusu piyano çalmak.

Aynı zamanda Azerbaycan'ı Eurovision'da temsil eden ilk kadın.

Evroforum.som.ru internet forumunda Eurovision'un en güzel kızı seçildi.

Ekşi Sözlük:

"Bu kız için sadece Ermeni sınırını değil bütün sınırları kapatırız!"

Taş gibi hatundur. Emir bin omar

Televizyon ekranına gözlerimi kırpmadan, ağzım bir karış açık bakmamı sağlayan muhteşem güzellik. (bkz: bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır) Floydiandm

İnanılmaz tatlı bacakları olandır. Melankomik

Seneye Türkiye adına yarışmasını dilerim. Supuki

Hadiseymiş, Patricia'ymış, hikaye hep; bu kızın hakkı yenmiştir bu sene. O nasıl bir afet-i devran'dır yarabbi! 12 oyum olsun hepsini vereyim sana. edit: bir de tavsiyem olsun, iyi bi fotoğrafçı bul kendine. Rezalet fotoğraflar çıkıyor google'da, canlı kanlı pek daşş ve pek hoşsun halbuki. Lylaa

Sana oy vermeyen eller kırılsın. Necrophagist

"Eurovision 2009 Musabakasında Türkiye 1. yeri tutsa biz ikinci olmaya raziyiq" diyen bir babaya sahiptir. Newplayer

Böyle alınıp TV'nin yerine konulası, tüm gün izlenesi hatun kişi. Biblo. Biri beni durdursun

Eurovision 2009'un Yohanna ile beraber en güzel kadınlarından biridir. Pirincci haci

Gördüğüm en başarılı Azeri hanımkızdır kanımca. Çok güzel lan, o yanakları yerim yerim. Barko pasa

Şimdi bu kızla karşılaşıp iki laf edecek olsak "Kediyi, gudiği sen diye sevim. Sen de horozi, guliği men diye sev" diyecek bütün büyü yok olacak. En iyisi ben onu hep "I wanna" deyişiyle hatırlayayım. Rüyalara dalayım. Blackdog

Uğruna sadece Ermeni sınırını değil, Yunanistan'dan Suriye'ye kadar tüm sınır kapılarını kapatabileceğimiz hatundur. Mvg

Nadir görülebilen hem sevimli hem de seksi kız örneklerinden biri. Arachnid

Diskalifiye olabilirler

Eurovision bitti ama yankıları sürüyor. Ermenistan ulusal televizyon kanalı Azerbaycan'da yarışmayı yayınlayan kanalın Ermeni şarkının SMS numarasını göstermediğini iddia etti. Eurovision komitesine resmi yazı gönderen Ermenistan, Azerbaycan hakkında şikayette bulundu. Azerbaycan para cezası ile cezalandırılabilir ya da yarışmadan diskalifiye edilebilir.

Kalbi boş

Aysel aralarında aşk olduğu söylenen partneri Arash'la sadece arkadaş olduklarını öne sürüyor ve ekliyor: "Kalbim boş." Erkek hayranları tarafından hem seksi hem de sevimli bulunan Aysel'in peşinde, Azerbaycan, Rusya ve Türkiye'den birçok çapkın var...

Hadise'yi seviyorum Türkiye'ye geleceğim

Aysel, Azeri medyasının da göz bebeği oldu. Azeri medya kuruluşlarında yapılan haberlerde Hadise de yer aldı. Hadise'nin kıyafetinin Türkiye'de beğenilmediği, klibin Türkiye'de sansüre uğrayarak skandal yarattığı da yapılan haberlerde yer aldı. Aysel ise yarışmadan sonra Hadise'yi çok sevdiğini söyleyerek "Hadise çok yahşi. Bana 12 puan veren Türkiye halkına minnettarım. En kısa zamanda Türkiye'ye gelmek istiyorum" dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title