Haberler

Kahta'da Öğrencilere Meslek Tanıtımı Yapıldı

Adıyaman’ın Kahta ilçe Devlet Hastanesi tarafından Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine meslek tanıtımı gerçekleştirildi.

Adıyaman'ın Kahta ilçe Devlet Hastanesi tarafından Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine meslek tanıtımı gerçekleştirildi.

Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri ve öğretmenlerinin de katıldığı meslek tanıtımı etkinliğinde Dr. Figen Uysal, Diş Hekimi İrfan Yüksekkaya ve Hemşire Zeynel Turan tarafından 11-A ve 11-B sınıflarında eğitim gören öğrencilere doktorluk ve hemşirelik mesleğine giriş şartları, çalışma koşulları ve mesleğin özellikleri konularında bilgiler verildi.

Bu tür etkinliklerin öğrencilere büyük faydalar sağladığını belirten Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Asım Kabak, "Sağlık çalışanlarına ve projeye katkılarından dolayı Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost'a teşekkür ederim" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title