Haberler

Kahramanmaraş´Ta Trafik Kazası: 2 Ölü, 2´İ Ağır Yaralı

Kahramanmaraş-kayseri Karayolu Üzerindeki Kavlaklı Organize Sanayi Bölgesi Yolu Üzerinde Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Otomobil ile Bir Kamyonun Kafa Kafaya Çarpışması Sonucu 2 Kişi Öldü, 2 Kişi de Ağır Yaralandı.

Kahramanmaraş-Kayseri karayolu üzerindeki Kavlaklı Organize Sanayi Bölgesi yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile bir kamyonun kafa kafaya çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kent merkezine 15 Km uzaklıktaki Organize Sanayi BölgesiÆnden Kayseri karayoluna çıkmakta olan 46 FD 335 plakalı kamyon ile Organize Sanayi yönüne gitmekte olan ve içerisinde inşaat işçileri olduğu öğrenilen Tevfik Demir,(42) yönetimindeki 46 KC 670 plakalı Renault Kango marka kamyonet kafa kafaya çarpıştı.

Diğer şeritteki çalışma nedeniyle tek şeritten trafiğin verildiği OSB yolunda meydana gelen kazada Renault KangoÆda bulunan Mustafa Yıldırım,(26) ve Tevfik Çaloğlu (46) kaza yerinde hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Tevfik Demir ile Medet Purlu (28) ise yaralı olarak Kahramanmaraş Devlet Hastanesi yoğum bakım ünitesinde tedavi altına alındı. İsmi açıklanmayan ve kazayı yara almadan atlatan kamyon şoförü gözaltına alınırken kaza yerine toplanan Kavlaklı Mahallesi sakinleri yolun bir an önce yeniden iki şeritli olması için yetkililere tepki gösterdiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title