Haberler

Kağıt Yüklü Kamyon ile Kamyonet Çarpıştı: 3 Ölü, 1 Yaralı

Kağıt yüklü kamyon ile kamyonet çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralıGAZİANTEP - Gaziantep D-400 karayolu 12. kilometresinde meydana gelen kazada kağıt yüklü kamyon ile kamyonet çarpıştı.

Kağıt yüklü kamyon ile kamyonet çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralı

GAZİANTEP - Gaziantep D-400 karayolu 12. kilometresinde meydana gelen kazada kağıt yüklü kamyon ile kamyonet çarpıştı. Kazada 3 kişi ölürken bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Nizip'ten Gaziantep istikametine seyir halinde bulunan Bekir İnal idaresindeki 27 BH 520 plakalı kamyonet, D-400 karayolu 12. kilometresinde karşı istikametten gelen Mahmut Birlik yönetimindeki 27 N 1158 plakalı kağıt yüklü kamyon ile çarpıştı. Kazada kamyonet yol kenarına kamyon ise yola devrildi. Çarpışmanın etkisiyle kamyonun içerisinden fırlayan sürücü Mahmut Birlik kamyonun kasasının altında kalarak, feci şekilde yaşamını yitirdi. Kazada kamyonet sürücüsü Bekir İnal ile kamyonette bulunan Murat Çakır olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazadan kamyon sürücüsünü eşi Emine Birlik yaralanırken kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili jandarma ekipleri inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Gaziantep Nizip 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title