Haberler

Kadir Çöpdemir, Saba Tümer'i Dekoltesi İçin uyardı

Güncelleme:

Sunucu Kadir Çöpdemir, canlı yayında konuşurken bluzunun yakası sıyrılan Saba Tümer'i, "Bluz çok mu sıyrıldı?" diyerek uyardı.

TV8'de İzzet Çapa'nın sunumuyla ekrana gelen 'İzzet Paşa' programına konuk olan kahkahalarıyla ünlü sunucu Saba Tümer, canlı yayında Kadir Çöpdemir'in dekolte uyarısıyla kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Programda hararetli bir şekilde bir şeyler anlatmaya çalışan Saba Tümer'in bluzunun yakası giderek omuzdan aşağı doğru inmeye başladı. Bu durum programa konuk olan bir diğer sunucu Kadir Çöpdemir'in dikkatinden kaçmadı. Çöpdemir, Saba Tümer'in sözünü keserek, "Saba be, bir şey söyleyeceğim. Çok gerildim. Şurada çocukların böyle bir şaftı kaydı da. Partneriz ya ne de olsa, bluz çok mu sıyrıldı?" diye sordu.

Bu uyarı karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan Saba Tümer, "Sağol canım beni uyardığın için" diyerek bluzunun yakasını düzeltti.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Medya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title