Haberler

Kadın İç Çamaşırında Ecstasy

Konya'da Bir İhbarı Değerlendiren Narkotik Polisi, Uyuşturucu Ticareti Yaptıkları İddiasıyla 41 Yaşındaki Ali Demirel ile Eşi 30 Yaşındaki Dursun Demirel'in İçinde Bulunduğu Otomobili Durdurdu.

KONYA'da aldıkları bir ihbarı değerlendiren narkotik polisi, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 41 yaşındaki Ali Demirel ile eşi 30 yaşındaki Dursun Demirel'in içinde bulunduğu otomobili durdurdu. Araçta, polis köpeği ile yaptıkları aramada sonuç alamayan polis, üst aramasında Dursun Demirel'in iç çamaşırına poşet içinde gizlenmiş 150 ecstasy hap ele geçirdi. Kadının iç çamaşırında ayrıca, uyuşturucu satışından elde edildiği tahmin edilen 5 bin YTL bulundu.

Konya'dan Karaman'a uyuşturucu hap sevkiyatı yapılacağı ihbarı alan Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Karaman yolu üzerinde uygulama yaptı. Ekipler, bugün saat 02.00 sıralarında Karaman yönüne giden Ali Demirel'in kullandığı 70 DH 890 plakalı otomobili durdurdu. Araç içerisinde narkotik köpeği 'Nam' ile arama yapan polisler herhangi bir uyuşturucuya rastlamadı. Bunun üzerine Ali Demirel ile yanında bulunan eşi Dursun Demirel'in üst aramaları yapıldı. Dursun Demirel'in üst aramasında, külodunun içerisine gizlenmiş poşete sarılı 150 ecstasy hap ve uyuşturucu satışından elde edildiği tahmin edilen 5 bin YTL ele geçirildi.

Gözaltına alınan Demirel çifti, polisteki sorgularının ardından Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilecek. Polis yetkilileri, uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonların süreceğini açıkladı.

Özgür SARI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title