Haberler

Kadıköy Belediyesine Sosyal Medya Ödülü

Güncelleme:

Kadıköy Belediyesi, Sosyal Medya Ödüllerinde, Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Kamu Kurumu ödülüne layık görüldü.

Kadıköy Belediyesi, Sosyal Medya Ödülleri'nde, 'Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Kamu Kurumu' ödülüne layık görüldü. Belediye adına ödülü Kadıköy Belediyesi'nin Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu aldı.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İşletme Mühendisliği tarafından ilk olarak 2010 yılında düzenlenen ve Türkiye'de Sosyal Medya alanında en önemli ödüllerden biri olan Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 6.Bilişim Teknolojileri Zirvesi'nin kapanışında, İTÜ Maslak Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde, Sosyal Medya'nın yıldızları açıklandı. Bireysel ve kurumsal alanda sosyal medya yıldızları İnternet üzerinden 400 bin kişinin oyları ile belirlendi. Her kategoride tek ödülün verildiği yarışmada, Kadıköy Belediyesi, kamu kurumu kategorisinde sosyal medya ödülünü kazanan tek kamu kurumu oldu. Kadıköy Belediyesi'nin rakipleri arasında, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı da vardı.

Ceyhun Yılmaz'ın sunduğu, sanat, siyaset, spor, medya dünyasından seçkin davetlilerin katıldığı ödül töreninde, Kadıköy Belediyesi'nin ödülünü Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu aldı. Kasapoğlu, yaptığı teşekkür konuşmasında, "Kadıköy Belediyesi'nin Sosyal Medyada kamu kurumlarının, ciddi ve soğuk imajını yıkarak, kamu kurumu da olsa sosyal medya alanında sevecen, samimi, hızlı, doğruları söyleyen, kimi zaman bir dost, kimi zaman bir ağabey, bazen de arkadaş olunabileceğini de gösterdiğini" kaydetti. Kasapoğlu, ödülü Kadıköylüler ve sosyal medya hesaplarını yürüten ekip adına aldığını da belirterek, halk oylamasına katılanlara teşekkür etti.

29 kategoride 145 aday arasından en iyilerin halk oylaması ile belirlendiği ödülleri kazananlar arasında, gazete kategorisinde Hürriyet, sivil toplum kategorisinde LÖSEV, mizah kategorisinde Erdil Yaşaroğlu, erkek müzisyen kategorisinde Fettah Can, spor kulübü kategorisinde Galatasaray, TV kanalı kategorisinde Star TV, en popüler kullanıcı Nihat Doğan, Gazeteci Ayşe Arman, oyuncu Ezgi Mola, yazar olarak da Can Dündar ödüle layık görüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadıköy Belediyesi Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title