Haberler

Kabuğundan Sıyrıldı

Otoriter Bir Anne Babanın Uslu Kızıydı. Okulunu Bitirdi ve Hayalinin Peşinden Koştu. İşte Berrak Tüzünataç Hakkında Bilmedikleriniz, Hatta Tahmin Bile Edemeyecekleriniz....

OTORİTER BİR ANNE BABANIN USLU KIZIYDI. OKULUNU BİTİRDİ VE HAYALİNİN PEŞİNDEN KOŞTU. İŞTE BERRAK TÜZÜNATAÇ HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZ, HATTA TAHMİN BİLE EDEMEYECEKLERİNİZ....

atv'nin yeni ve iddialı dizisi 'Affedilmeyen' nin Duygu'su Berrak Tüzünataç, sert görünen kabuğundan sıyrıldı ve Yeni Aktüel'e konuştu. Ceza'nın şarkıları eşliğinde etkileyici pozlar verdi.

* Yeni diziniz 'Affedilmeyen'in çıkış noktası 'En büyük intikam affetmektir'. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Katılıyorum. İntikam almaya bile değer bulmamak herhalde en büyük intikamdır.

* Siz hiç intikam aldınız mı? Alacaksan çok zarif bir yolunu bulmalısın. Size zarar vermeyecek, sizden bir şey götürmeyecek, sonrasında kendinize kızmayacağınız bir yolunu bulursanız buyurun yapın. Öyle bir şey bulamadığım için yapmadım.

'CEZA'YI YENİ KEŞFETTİM

* Sizinkiler şiddet mi içeriyor? O an, canınız çok yandıysa, kafanıza çok sert bir cisimle vurun ve bayılın, durdurun kendinizi.

* Dizide canlandırdığınız 'Duygu' nasıl bir karakter, size benziyor mu? Heykelle uğraşan, sanatçı ruhlu, yaratıcılığın defolarını taşıyan, bu arızaları barındıran biri ve dolayısıyla bazen insanlarla çatışan, fakat duygusal, hassas yanını da göstermeyen biri. Geçerken bazı yerleri çizen, sivri, iz bırakan bir tip. Bu nedenle Duygu'yu çok sevdim.

* Çekimlerde Ceza'nın albümünü dinlediniz, hip-hop müziği seviyor musunuz? Aslında sevmiyorum ama bu aralar Ceza'yı keşfettim ve sözlerini çok beğendim.

* Bu kültür istemeden de olsa oyunculuğunuza yansıyor mu? İlla ki. Bir şeylerin yokluğunu bilmeyen bir nesiliz. Sürekli bir sürü şeyden besleniyoruz. Eskiden kullanacağın bilgiyi seçiyordun, şimdi her yerden bilgi akıyor. Bu nedenle bir alana yoğunlaşmamız mümkün olmuyor.

* Bundan kendinizi nasıl koruyorsunuz? Kendini bundan koruyabilmiş insanlarla sohbet ediyorum.

* Var mı çevrenizde böyle insanlar? Var tabii. Belki yaşça büyükler benden. Sürekli duyduğunuz şeyin yanlış da olsa, doğru olduğunu belliyorsunuz ve kendi bakış açınızı yitiriyorsunuz. Bazı konularda herkesi aynı düşündürme gücü var medyanın.

* Tek tip insan modeli mi? Tek tip insana doğru gitmemek için bir şeyler okumaya çalışıyorum açıkçası.

DİNLEMEK DE ÇOK KEYİFLİ

* O insanlarla ettiğiniz sohbetlerde neler konuşuluyor? Çok meraklı bir tipim. Birkaç arkadaşım var, saçma sapan her şeyi sorarım, bilirler. İlla ki çok aktif rol oynamam gerekmiyor o konuşma sırasında, dinlemek de benim için çok keyifli.

* Her şeyi bilenleri seviyorsunuz? Benden çok şey bilenleri seviyorum. Beynini bilgisayar gibi kullanan mühim gazeteciler, yazarlar var; okuduklarını unutmuyorlar. Ben de okuyorum ama unutuyorum.

* Siz karşı cinsi hangi özelliğinizle cezbetmek isterdiniz? En kolayıyla, yani fiziksel özellikle değil. O kadar çok güzel kız var ki. Benden çok daha güzel, kusursuz. Onun dışında bir özelliğimle etkilemeleyim, cezbetmeliyim.

* Okan Bayülgen ile beraberliğiniz size ne katıyor? Birlikte vakit geçirdiğiniz, tercih ettiğiniz insanlar birbirlerinin hayatlarını etkiler. O dönem, istediğin etkiyi, aç olduğun şeyi bulduysan mutlu olursun. Ve o iş gider. Böyle bir durum.

AİLEM ARTIK KARIŞAMIYOR

* Aileniz şov dünyasında olmanızı nasıl karşılıyor? Konservatuvarın tiyatro bölümüne gitmek istiyordum ama ailem istemedi, gidemedim. Onlar için dört sene katlandım. Onlar da benim için şimdi buna katlanacak.

* Sonunda böyle olacağını bilmiyorlardı herhalde? 'Yapamam artık' diye düşünüyorlardı. Özgürlüğümü üniversite bitmek üzereyken elde edebildiğim için hayatıma ancak o zaman yön verebildim. Otoriter bir annenin çocuğuydum.

* Yaramazlık yapmayı sever misiniz? Çocukken o kadar usluymuşum ki büyüyünce yaramaz oldum. Çünkü uslu olmak sıkıcı bir şey. Şimdi yaramazım; konuşmalarımda, ilişkilerimde, kendimi tutan biri olmaktan çıktım.

* Ben sanki karşımda dişi Okan Bayülgen'i görüyorum. Daha önce rahat röportajların kötü sonuçlarından canım yandığı için bir süre öncesine kadar çok daha dikkatliydim aslında. Karşımdaki gazeteci 'Neden benden bu kadar korkuyorsun' diyordu. Bu nispeten iyi halim. Aslında rahat bir tip değilim.

KOLAY GÜVENEMİYORUM

* Şov dünyasında tek başına ayakta kalabilmek zor mu? Bir zorluğunu görmüyorum. Birilerinin seninle ilgilenmesi gibi konforlar var ama daha beni benim kadar düşünecek biriyle karşılaşmadım. Güven meselesi.

* Güvensiz misinizdir? Kolay kolay 'Tamam, o olsun' diyemem, diyemedim de.

* Güvenmek ister miydiniz? Rahatlatıcı bir şey olacağından eminim. Ama çok acelesi de yok.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title