Haberler

Kabil'de Şiddetli Patlama

Afganistan'ın Başkenti Kabil'de Sabah Erken Saatlerde Bir Patlama Yaşandı. Olayda İlk Belirlemelere Çok Sayıda Kişi Hayatını Kaybetti, Ancak Yetkililer Ölü ve Yaralı Sayısının Artabileceğini Bildirdi.

Afganistan'ın başkenti Kabil'de sabah erken saatlerde bir patlama yaşandı. Olayda ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, ancak yetkililer ölü ve yaralı sayısının artabileceğini bildirdi.

Şiddet olaylarında azalma gözlemlenen Afganistan'da tansiyon yeniden tırmanıyor. Sabah saatlerinde başkent Kabil'de patlama yaşandı. Şiddetli bir patlama ile güne uyanan Afganlar, neye uğradıklarını şaşırırken, olay yerine ulaşan polis ekiplerinin ilk incelemelerinin ardından 8 kişinin cesedine ulaşıldığı kaydedildi. Bu arada yaralı olarak kurtarılanların büyük bir bölümünün ise komaya girdiği açıklandı. Bölgeden gelen ilk açıklamaya göre patlamaya bir bombanın sebep olduğu bildirilirken, hükümet ve başkanlık binalarının bulunduğu alanın çok yakınında yaşanan olayın bir silah dükkanındaki barutların havaya uçması sebebiyle yaşandığı öne sürüldü.

(AFP-KK-KK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title