Haberler

Jim Carrey'nin kadın gazeteciye verdiği skandal yanıt, akıllara Can Yaman'ı getirdi

Güncelleme:

'Kirpi Sonic' filmiyle 4 yıl sonra izleyici karşısına çıkacak olan Jim Carrey, bir dergiye röportaj verdi. Carrey, gazetecilerin "Ölmeden önce yapılacaklar listenizden yapmadığınız bir şey kaldı mı?" sorusuna verdiği "Bir sen kaldın" yanıtı tepkilere neden oldu.

Uzun süredir beyazperdeden uzak olan Jim Carrey, sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 'Kirpi Sonic' filmiyle yeniden beyazperdeye dönecek olan oyuncu, vizyon öncesi skandal bir açıklamada bulundu.

Film hakkında Heat dergisine röportaj veren ünlü oyuncu, Charlotte Long adlı gazeteciye verdiği skandal cevapla çok konuşuldu. Long, Jim Carrey'e, "Filmde Sonic'in ölmeden önce yapılacaklar listesi var. Merak ediyorum, kariyerinizde yaptığınız onca şeyden sonra, sizin o listenizden yapamadığınız bir şey kaldı mı?" diye sordu.

Jim Carrey ise soruyu, "Sadece sen kaldın" şeklinde cevapladı. Şoke olan gazeteci ise, "Buna ne söyleyeceğimi bilemiyorum" dedi.

AKILLARA CAN YAMAN GELDİ

Carrey'nin bu ifadeleri akıllara Can Yaman'ı getirdi. Can Yaman da İspanya'da katıldığı televizyon programında bir hayranının, "Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şey söyler misin?" sorusuna, "Arkada odaya geçelim kanıtlayayım" yanıtını vermişti.

Yaman, 'Libido' açıklamasıyla da günlerce konuşulmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jim Carrey Can Yaman Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (14)

Komedi:

Jim komedyen ve Amerika kültüründe absürt bir şaka değil. Ama Can çok terbiyesiz

8
3
yanıtYanıtla
Rosette M:

Jim is comedian, and Can isn’t?!????So, ever since this happened, and we’ve been telling you all, the Spanish channel, has been saying it, but y’all don’t want to listen, cause the dirtiness is ones mind. . . Can responded in the same way that the interviewer was asking, a joke. . we and the Spanish channel have been defending Can ever since, and ridiculing everyone who sees it otherwise. Can is remembered by the channel he visited as a respectable, educated, intellectual young man, as he is.

yanıt1
yanıt1
ha haaa:

Kadın canlı yayında olmasa o isteği d eyerine getirecek:D

6
2
yanıtYanıtla
ref:

bizde bir iş adamı vardı mehmet cengiz diye o hepimize dedi dediğinide yaptı ihalelerle

5
1
yanıtYanıtla
Hgaua:

Bu da akıllara izeli getirdi :bir sen bir ben bir de bebek..

2
2
yanıtYanıtla
PİS HERİF:

Bazen bazı sözlerin gerçekten söylenmesi gerekir çünkü karşındaki kişi seni buna mecbur bırakmıştır

1
2
yanıtYanıtla
Avni:

sakaryalım nerdesina la

1
1
yanıtYanıtla
Goygoycu:

Otur yerine geliyorum

yanıt0
yanıt1
yargı:

BENCE SORULAN SORULARLA AYNI SAÇMALIKTA CEVAPLAR OLMUŞ. SORANLARA BİRAZ TEPKİ GÖSTERİN

1
1
yanıtYanıtla
Maskeci:

Artık utancından gerçekten maske takıp gezer.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title